Advocaat Maasland

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Maasland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Maasland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Maasland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Maasland gezocht?

Een advocaat uit Maasland vinden

Advocaat Maasland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maasland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartewaal, Vierpolders en Abbenbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Maasland

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Maasland? Het zoeken van de perfecte advocaat in Maasland is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Maasland die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Maasland
 • Ontslag aanvechten in Maasland
 • Personen- en Familierecht advocaat Maasland
 • Arbeidsrecht advocaat Maasland
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Maasland
 • Strafrecht advocaat Maasland
 • Letselschade advocaat Maasland
 • Ondernemingsrecht advocaat Maasland
 • Civielrecht advocaat Maasland
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Maasland

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Maasland

Een advocatenkantoor in Maasland heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Maasland helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is meestal gewenst, maar zeker indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Maasland is dat je over het algemeen een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Maasland

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Maasland

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Maasland, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Maasland zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Maasland. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Maasland jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Maasland

Een jurist in Maasland mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Maasland niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Maasland uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Maasland?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Maasland.

Letselschade advocaat Maasland

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Maasland voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor problemen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Maasland te treffen. Je zoekt altijd wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Maasland om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Maasland.

Letselschade advocaat Maasland zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Maasland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Maasland

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Maasland in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Maasland heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Maasland te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Maasland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Maasland en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Maasland

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Maasland zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Maasland te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Maasland is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Maasland behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Maasland in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Maasland in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Maasland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Maasland

Had dit veel eerder moeten doen

25 maart 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Anna Kok

Individueel bijgestaan

19 maart 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Daniëlle van den Heuvel

Vlot en juiste advocaat gevonden

14 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Brenda de Leeuw

Afhandeling was fantastisch

7 maart 2024

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Femke Koster

Heb door mijn advocaat een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 maart 2024

- Tessa Kuiper

We zijn persoonlijk bijgestaan

19 februari 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Erg tevreden met het traject.

- Lisette Kramer

Gewoon correct

17 februari 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had vermoed.

- Jacoba de Wit

Rechtelijke raadgeving

6 februari 2024

Duidelijk deskundige jurist getroffen. Dit scheelde heel veel.

- Paulus Kuipers

Precies zoals vermoed

25 januari 2024

Offerte was keurig.

- Bianca Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Maasland

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Maaswijkweg 7K
3203 LG Spijkenisse
Nederland

0181 442 276
https://baltazaradvocatuur.nl/

Mr S Broekzitter-Nieuwland

Uitstraat 86
3201 EN Spijkenisse
Nederland

0181 657 152
http://www.sbnadvocatenkantoor.nl/