Advocaat Mechelen

Wil jij een betaalbare advocaat in Mechelen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Mechelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Mechelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Mechelen gezocht?

Een advocaat uit Mechelen vinden

Advocaat Mechelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mechelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijlre, Vijlen en Wittem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mechelen

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Mechelen zoekt, je meestal niet in een vrolijke bui bent. Meestal gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Mechelen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Mechelen een klus die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Mechelen is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Mechelen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een handige advocaat in Mechelen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mechelen
 • Ontslag aanvechten in Mechelen
 • Personen- en Familierecht advocaat Mechelen
 • Arbeidsrecht advocaat Mechelen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mechelen
 • Strafrecht advocaat Mechelen
 • Letselschade advocaat Mechelen
 • Ondernemingsrecht advocaat Mechelen
 • Civielrecht advocaat Mechelen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mechelen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mechelen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Mechelen kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Mechelen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewild, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Mechelen heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Mechelen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Mechelen

Om de goede personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Mechelen. Advocaten in Mechelen zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Mechelen. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Mechelen grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mechelen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Mechelen. Je kunt een jurist in Mechelen namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Mechelen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Mechelen kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Mechelen de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mechelen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mechelen.

Letselschade advocaat Mechelen

Een letselschade advocaat in Mechelen kan je assisteren om een passende vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Mechelen helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Mechelen is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Mechelen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mechelen.

Letselschade advocaat Mechelen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mechelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Mechelen

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Mechelen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Mechelen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Mechelen te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mechelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mechelen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mechelen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Mechelen. Scheiden is uiteraard altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Mechelen wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Mechelen? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Mechelen echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mechelen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mechelen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mechelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mechelen

Tijd voor actie

7 november 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Na opvragen offertes direct ontvangen*
De offertes waren vlot binnen en daarom konden we rap met de advocaat in zee.

- Simone Smits

Goed geregeld.

3 november 2023

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Wilhelmina Kuipers

Prima raadgeving gekregen!

27 oktober 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Dennis van de Brink

Aanrader!

12 oktober 2023

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Mark Kramer

Inderdaad zoals vermoed

4 oktober 2023

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Cornelia van de Berg

Competent en vakkundig.

28 september 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Jelle Smits

We zijn persoonlijk begeleid

19 september 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Rutger Verhoeven

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

17 september 2023

De afwikkeling gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Adriaan Kok

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

7 september 2023

Volkomen ontzorgd door mijn raadsman tijdens scheiding.

- Anne de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mechelen

LETSELDIRECT – Letselschade Advocaat & Jurist – Heerlen | Expert schadevergoeding claimen | Limburg

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
Nederland

085 060 6999
https://letseldirect.nl/

Advocatenkantoor In ’t Ven

Akerstraat 157
6466 HE Kerkrade
Nederland

045 543 0107
http://www.advocatenkantoorintven.nl/

Advocatenkantoor Vaals

Koperstraat 9
6291 AH Vaals
Nederland

043 306 3278
http://www.nadaud.nl/