Advocaat Moerstraten

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Moerstraten?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Moerstraten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Moerstraten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Moerstraten gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Moerstraten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moerstraten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kruisland, Wouwse Plantage en Heerle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Moerstraten

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Moerstraten? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Moerstraten te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Moerstraten die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Moerstraten
 • Ontslag aanvechten in Moerstraten
 • Personen- en Familierecht advocaat Moerstraten
 • Arbeidsrecht advocaat Moerstraten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Moerstraten
 • Strafrecht advocaat Moerstraten
 • Letselschade advocaat Moerstraten
 • Ondernemingsrecht advocaat Moerstraten
 • Civielrecht advocaat Moerstraten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Moerstraten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Moerstraten

Een regionaal advocatenkantoor in Moerstraten kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Moerstraten helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Moerstraten is dat je altijd een mens in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Moerstraten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Moerstraten

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Moerstraten, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Moerstraten zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Moerstraten. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Moerstraten hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Moerstraten

Een jurist in Moerstraten is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Moerstraten uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Moerstraten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Moerstraten.

Letselschade advocaat Moerstraten

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Moerstraten je assisteren. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Moerstraten je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Moerstraten is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Moerstraten vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Moerstraten.

Letselschade advocaat Moerstraten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Moerstraten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Moerstraten

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Moerstraten. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je bovendien verzekerd van bekwaam advies op maat.

Vervolgens is een consultgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Moerstraten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Moerstraten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Moerstraten

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Moerstraten zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Moerstraten te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Moerstraten is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Moerstraten allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Moerstraten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Moerstraten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Moerstraten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Moerstraten

We zijn persoonlijk begeleid

22 mei 2024

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Petra Evers

Snel en juiste raadsman gevonden

17 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Simon van de Ven

Raadsman met verstand

10 mei 2024

Onmiskenbaar deskundige jurist gevonden. Dit hielp enorm.

- Hendrikus Hermans

Top raadgeving gekregen!

2 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Leonie Vos

Gewoon goed

25 april 2024

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Hanneke van der Linden

Een persoon die weet waar die het over heeft

18 april 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Vincent Mulder

Echtscheiding goed begeleid

7 april 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Patrick de Graaf

Persoonlijk bijgestaan

1 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Evelien Verbeek

Geen nummer, humane afhandeling

26 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Claudia van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Moerstraten

Brekelmans Van der Ven Advocaten

Vijfhuizenberg 207A
4708 AJ Roosendaal
Nederland

0165 554 888
http://www.brekelmansvanderven.nl/

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/