Advocaat Nederland

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Nederland?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nederland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nederland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Nederland gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nederland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nederland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kalenberg, Wetering en Scheerwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nederland

Wanneer je een advocaat in Nederland zoekt, heeft dat vaak een reden. Vaak gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Nederland als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Nederland een project die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Nederland en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een goede advocaat in Nederland een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Nederland je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nederland
 • Ontslag aanvechten in Nederland
 • Personen- en Familierecht advocaat Nederland
 • Arbeidsrecht advocaat Nederland
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nederland
 • Strafrecht advocaat Nederland
 • Letselschade advocaat Nederland
 • Ondernemingsrecht advocaat Nederland
 • Civielrecht advocaat Nederland
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nederland

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nederland

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Nederland een verstandig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Nederland kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Nederland. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nederland werkbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Nederland

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Nederland

Om de juiste personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nederland. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Nederland. Het gaat hier dus primair om affaires die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een arbeidsconflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Nederland. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Nederland voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nederland

Een jurist in Nederland is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Nederland niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nederland verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nederland?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nederland.

Letselschade advocaat Nederland

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Nederland je assisteren. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Nederland je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Nederland is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Nederland vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nederland.

Letselschade advocaat Nederland zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nederland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nederland

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Nederland krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Nederland die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakkundig advies op maat.

Daarna hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nederland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nederland en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nederland

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nederland. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Nederland wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nederland? Een geschikte gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Nederland echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nederland in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nederland in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nederland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nederland

Inhoudelijk en professioneel.

7 september 2023

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Marc van de Pol

Eenvoudig perfect

28 augustus 2023

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Jessica van Dongen

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

22 augustus 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Elizabeth van den Bosch

Echtscheidingsconvenant opgesteld

17 augustus 2023

Convenant was vlug verzorgd. Super!

- Jacoba Peeters

Scheiding tot goed einde gebracht

8 augustus 2023

Volledig ontzorgd door mijn raadsman tijdens scheiding.

- Paulus Hofman

Begeleiding was persoonlijk

27 juli 2023

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het traject.

- Pieter Mulder

Persoonlijk bijgestaan

23 juli 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Gerrit Vink

Persoonlijk bijgestaan

15 juli 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Saskia Koning

Prima raadgeving gekregen!

3 juli 2023

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Sebastiaan Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nederland

Professionals Nederland

Herengracht 420
1017 BZ Nederland
Nederland

0800-12128
https://professionalsnederland.nl/advocaat

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
Nederland

0513 201 084
http://www.bakx-snorn.nl/

Omny De Vries Advocaten (vrijdag alleen op afspraak)

Van Harenstraat 46
8471 JE Wolvega
Nederland

0561 613 933
http://www.omnydevries.nl/