Advocaat Neer

Wil jij een professionele advocaat uit Neer die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Neer verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Neer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Neer gezocht?

Een advocaat uit Neer vinden

Advocaat Neer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Neer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heel, Beegden en Roggel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Neer

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Neer? Het vinden van de perfecte advocaat in Neer is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Neer te vinden in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Neer die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Neer
 • Ontslag aanvechten in Neer
 • Personen- en Familierecht advocaat Neer
 • Arbeidsrecht advocaat Neer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Neer
 • Strafrecht advocaat Neer
 • Letselschade advocaat Neer
 • Ondernemingsrecht advocaat Neer
 • Civielrecht advocaat Neer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Neer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Neer

Een regionaal advocatenkantoor in Neer kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Neer inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Neer is dat je over het algemeen iemand in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Neer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Neer

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Neer die je verder kunnen helpen, ongeacht je probleem. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Neer.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Neer te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Neer je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Neer, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Neer

Een jurist in Neer is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Neer, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Neer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Neer.

Letselschade advocaat Neer

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Neer wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Neer te traceren. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Neer om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Neer.

Letselschade advocaat Neer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Neer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Neer

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een fijn plan om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Neer krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische affaires.

Daarna is een kennismakingsgesprek vaak de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Neer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Neer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Neer

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Neer. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Neer hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Neer? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Neer echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Neer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Neer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Neer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Neer

Altijd bereikbaar voor aanvragen

26 juni 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Christiaan van Beek

Eersterangs advocaat gevonden

20 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Sabrina van Leeuwen

Erg vakkundig

13 juni 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Marieke de Vries

Geding keurig begeleid

7 juni 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Dank!

- Claudia van de Brink

Vakkundig en bedreven

26 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Marco Bosman

Prima advies gekregen!

21 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Ilona Vermeulen

Moment voor actie

16 mei 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Snel geregeld

- Hanneke Visser

Kei in zijn vakgebied

7 mei 2024

Met mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Lisette van Beek

Zoals verwacht

3 mei 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Kirsten de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Neer

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/