Advocaat Nieuwersluis

Behoefte aan een professionele advocaat in Nieuwersluis die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nieuwersluis verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwersluis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwersluis gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nieuwersluis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwersluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Loenen aan de Vecht, Vreeland en Loenersloot bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwersluis

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Nieuwersluis zoekt, je meestal niet in een beste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Nieuwersluis een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Nieuwersluis vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Nieuwersluis is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Nieuwersluis een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Nieuwersluis je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwersluis
 • Ontslag aanvechten in Nieuwersluis
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwersluis
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwersluis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwersluis
 • Strafrecht advocaat Nieuwersluis
 • Letselschade advocaat Nieuwersluis
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwersluis
 • Civielrecht advocaat Nieuwersluis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwersluis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwersluis

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Nieuwersluis inschakelen een verstandige keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Nieuwersluis kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Nieuwersluis. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nieuwersluis bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwersluis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nieuwersluis

Om de geschikte personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nieuwersluis. Advocaten in Nieuwersluis zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Indien je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Nieuwersluis. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Nieuwersluis overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwersluis

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Nieuwersluis. Je kunt een jurist in Nieuwersluis wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Nieuwersluis niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Nieuwersluis mogelijk.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nieuwersluis uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwersluis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwersluis.

Letselschade advocaat Nieuwersluis

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Nieuwersluis wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Nieuwersluis te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuwersluis die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwersluis.

Letselschade advocaat Nieuwersluis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwersluis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwersluis

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Nieuwersluis in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Nieuwersluis heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nieuwersluis.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwersluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwersluis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwersluis

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuwersluis zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nieuwersluis te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Nieuwersluis is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuwersluis flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwersluis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwersluis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwersluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwersluis

Vertrouwde partij

22 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Geweldig!

- Frank Kramer

Competent en vakkundig.

14 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Erik van de Brink

Vertrouwde partij

11 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Super!

- Bastiaan Hoekstra

Snel een passende jurist geregeld.

28 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Jelle van de Velden

Onvoorzien een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is hierdoor veel minder.

23 april 2024

- Alexander Hendriks

Had dit veel eerder moeten doen

16 april 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Judith Dekker

Snel een bijpassende advocaat geregeld.

11 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Elizabeth Mulder

Persoonlijk bijgestaan

31 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Marco Kuipers

Echte expert in rechtsgebied

26 maart 2024

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Vanessa de Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwersluis

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/