Advocaat Nieuwpoort

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Nieuwpoort die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuwpoort verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwpoort – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwpoort gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nieuwpoort
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwpoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Goudriaan, Ottoland en Langerak bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwpoort

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Nieuwpoort? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Nieuwpoort te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Nieuwpoort te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nieuwpoort die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwpoort
 • Ontslag aanvechten in Nieuwpoort
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwpoort
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwpoort
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwpoort
 • Strafrecht advocaat Nieuwpoort
 • Letselschade advocaat Nieuwpoort
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwpoort
 • Civielrecht advocaat Nieuwpoort
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwpoort

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwpoort

Een advocatenkantoor in Nieuwpoort heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nieuwpoort helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar zeker indien het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuwpoort heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwpoort

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nieuwpoort

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Nieuwpoort, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Nieuwpoort zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Nieuwpoort. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Nieuwpoort grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwpoort

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Nieuwpoort. Je kunt een jurist in Nieuwpoort immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Nieuwpoort niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Nieuwpoort kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Nieuwpoort de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwpoort?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwpoort.

Letselschade advocaat Nieuwpoort

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Nieuwpoort voor je te laten werken, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Nieuwpoort te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuwpoort die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwpoort.

Letselschade advocaat Nieuwpoort zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwpoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuwpoort

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Nieuwpoort krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Nieuwpoort die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische affaires.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwpoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwpoort en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwpoort

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuwpoort zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nieuwpoort te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nieuwpoort is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuwpoort behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwpoort in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwpoort in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwpoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwpoort

Grote compensatie bij letselschade

29 juni 2024

- Pieter Kuipers

Gewoon goed

21 juni 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Maarten van de Wal

Echtscheiding goed geregeld

10 juni 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Maarten de Haan

Afhandeling was super

2 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Daniëlle Martens

Had dit veel eerder moeten doen

28 mei 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Claudia van der Meulen

Doorlopend bereikbaar voor vragen

22 mei 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Vincent de Groot

Deskundige jurist

17 mei 2024

Vlug de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Elizabeth van Wijk

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

10 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Anne van Vliet

Voelt betrouwbaar

2 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Prettig!

- Anne van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwpoort

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/