Advocaat Nisse

Wil jij een ijzersterke advocaat in Nisse die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nisse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nisse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nisse gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nisse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit s Heer Hendriks Kinderderen, Goes en s Heer Arendskerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nisse

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Nisse? Het vinden van de perfecte advocaat in Nisse is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Nisse. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Nisse die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nisse
 • Ontslag aanvechten in Nisse
 • Personen- en Familierecht advocaat Nisse
 • Arbeidsrecht advocaat Nisse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nisse
 • Strafrecht advocaat Nisse
 • Letselschade advocaat Nisse
 • Ondernemingsrecht advocaat Nisse
 • Civielrecht advocaat Nisse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nisse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nisse

Een advocatenkantoor in Nisse heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Nisse inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nisse heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Nisse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nisse

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Nisse, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Nisse zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Nisse. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Nisse voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nisse

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Nisse. Je kunt een jurist in Nisse namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Nisse niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Nisse een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Nisse de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nisse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nisse.

Letselschade advocaat Nisse

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Nisse je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Nisse je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Nisse is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Nisse vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nisse.

Letselschade advocaat Nisse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nisse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nisse

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Nisse in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Nisse heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nisse te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nisse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nisse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nisse

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nisse zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Nisse te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Nisse is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Nisse allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nisse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nisse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nisse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nisse

Forse schadevergoeding gekregen

22 april 2024

- Adriaan Peters

Heb door mijn advocaat een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

17 april 2024

- Marinus Kok

Ontslag op staande voet voorkomen

13 april 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Alexander Bosch

Voelt goed

5 april 2024

Vertrouwde partij gevonden die me helpt. Aangenaam!

- Jeffrey Evers

Dreigend ontslag afgewend

24 maart 2024

Door mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Sjoerd van den Bosch

Prima geregeld.

18 maart 2024

Rap en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Annemarie van de Berg

Kennis van zaken

12 maart 2024

Zoals gehoopt, uitermate professioneel.

- Franciscus Bakker

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

6 maart 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Susanne van de Velde

Echtscheiding goed begeleid

28 februari 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Dennis Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nisse

De Rechter Advocaten Hulst

Havenfort 2
4561 GD Hulst
Nederland

0114 312 090
http://www.derechteradvocaten.nl/

De Rechter Advocaten Terneuzen

Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 200
http://www.derechteradvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/