Advocaat Noordeinde

Wil jij een professionele advocaat in Noordeinde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Noordeinde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Noordeinde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Noordeinde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Noordeinde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordeinde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oldebroek, Doornspijk en T Loo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordeinde

Wanneer je een advocaat in Noordeinde zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Noordeinde als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Noordeinde vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Noordeinde is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Daarnaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Noordeinde een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een passende advocaat in Noordeinde. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordeinde
 • Ontslag aanvechten in Noordeinde
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordeinde
 • Arbeidsrecht advocaat Noordeinde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordeinde
 • Strafrecht advocaat Noordeinde
 • Letselschade advocaat Noordeinde
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordeinde
 • Civielrecht advocaat Noordeinde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordeinde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordeinde

Een plaatselijk advocatenkantoor in Noordeinde kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Noordeinde helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar voornamelijk indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Noordeinde is dat je altijd nog iemand in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Noordeinde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Noordeinde

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Noordeinde te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Noordeinde staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het handig om verschillende advocaten in Noordeinde te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Noordeinde je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Noordeinde, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordeinde

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Noordeinde. Je kunt een jurist in Noordeinde immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Noordeinde een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Noordeinde de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordeinde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordeinde.

Letselschade advocaat Noordeinde

Een letselschade advocaat in Noordeinde kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Een letselschade advocaat in Noordeinde helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Noordeinde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Noordeinde vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordeinde.

Letselschade advocaat Noordeinde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordeinde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Noordeinde

Als je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Noordeinde in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Noordeinde heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Noordeinde.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordeinde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordeinde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordeinde

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noordeinde zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Noordeinde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Noordeinde is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Noordeinde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordeinde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordeinde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordeinde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordeinde

Een prof die weet waar die het over heeft

13 mei 2023

Binnen no-time een deskundige raadsman. Buitengewoon!

- Claudia Scholten

Zoals bedacht

3 mei 2023

Aanbieding was keurig.

- Sylvia Willemsen

Begeleiding was prima

30 april 2023

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Adriana de Bruin

Altijd bereikbaar voor aanvragen

21 april 2023

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Chantal Bos

Flinke vergoeding gekregen

13 april 2023

- Paulus Boer

Gewoon goed

9 april 2023

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Sebastiaan Groen

Betrouwbare advocaat gevonden

28 maart 2023

Zeer betrouwbaar en passend advies gekregen van de advocaat.

- Jeroen Huisman

Simpelweg perfect

25 maart 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Ellen Peters

Dreigend ontslag afgewend

13 maart 2023

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Sebastiaan van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordeinde

De Scheidingsplanner Kampen

Koeweide 14
8266 LC Kampen
Nederland

038 230 1426
http://www.scheidingsplanner.nl/kampen

Warnink & Both Advocaten

Broederweg 11
8261 GS Kampen
Nederland

038 331 6777
http://www.wb-advocaten.nl/

Timmer en van Meurs

IJsselkade 37
8261 AC Kampen
Nederland

038 332 2666
https://www.timmerenvanmeurs.nl/