Advocaat Numansdorp

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Numansdorp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Numansdorp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Numansdorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Numansdorp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Numansdorp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Numansdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zuid Beijerland, Klaaswaal en Westmaas bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Numansdorp

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Numansdorp zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Numansdorp als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Numansdorp een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Numansdorp en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Daarnaast huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Numansdorp een belangrijke taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Numansdorp je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Numansdorp
 • Ontslag aanvechten in Numansdorp
 • Personen- en Familierecht advocaat Numansdorp
 • Arbeidsrecht advocaat Numansdorp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Numansdorp
 • Strafrecht advocaat Numansdorp
 • Letselschade advocaat Numansdorp
 • Ondernemingsrecht advocaat Numansdorp
 • Civielrecht advocaat Numansdorp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Numansdorp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Numansdorp

Een regionaal advocatenkantoor in Numansdorp kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Numansdorp inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Numansdorp is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Numansdorp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Numansdorp

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Numansdorp, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Numansdorp. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Numansdorp. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Numansdorp jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Numansdorp

Een jurist in Numansdorp is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Numansdorp niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Numansdorp, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Numansdorp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Numansdorp.

Letselschade advocaat Numansdorp

Een letselschade advocaat in Numansdorp kan je begeleiden om een passende schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Numansdorp assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Numansdorp is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Numansdorp vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Numansdorp.

Letselschade advocaat Numansdorp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Numansdorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Numansdorp

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Numansdorp in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Numansdorp terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Numansdorp te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Numansdorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Numansdorp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Numansdorp

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Numansdorp zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Numansdorp te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Numansdorp is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Numansdorp aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Numansdorp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Numansdorp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Numansdorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Numansdorp

Voelt betrouwbaar

28 juni 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Goed!

- Laura Evers

Deskundige jurist

21 juni 2024

Binnen no-time een deskundige advocaat. Bedankt!

- René Jacobs

Juridische advies

10 juni 2024

Geweldig goed juridisch raadgeving op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Judith Janssen

Convenant opgesteld

5 juni 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Raymond van den Broek

Stevige schadevergoeding gekregen

29 mei 2024

- Hanneke van Dongen

Had dit veel eerder moeten doen

25 mei 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Laura de Vries

Scheiding goed geregeld

15 mei 2024

Complexe schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Jessica van der Meer

Immer bereikbaar voor aanvragen

7 mei 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Adrianus Hoekstra

Inderdaad zoals vermoed

29 april 2024

Prima aanbod gekregen.

- Wouter van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Numansdorp

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Vughtstraat 7
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Dictus

Stationsstraat 5
4731 GM Oudenbosch
Nederland

0165 316 920
https://advocatenkantoordictus.nl/

Van Oorschot – De Jongh – Vermunt – Advocaten

Brugstraat 44
4701 LJ Roosendaal
Nederland

0165 555 094
http://www.ojvadvocaten.nl/