Advocaat Ochten

Behoefte aan een professionele advocaat uit Ochten die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ochten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ochten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ochten gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ochten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ochten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen en Puiflijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ochten

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Ochten zoekt, je grofweg niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Ochten een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Ochten een project die belangrijk is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ochten en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Ochten een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Ochten. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ochten
 • Ontslag aanvechten in Ochten
 • Personen- en Familierecht advocaat Ochten
 • Arbeidsrecht advocaat Ochten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ochten
 • Strafrecht advocaat Ochten
 • Letselschade advocaat Ochten
 • Ondernemingsrecht advocaat Ochten
 • Civielrecht advocaat Ochten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ochten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ochten

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Ochten regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Ochten kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ochten. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Ochten is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Ochten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ochten

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Ochten die je ook kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Ochten staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Ochten te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Ochten je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Ochten, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ochten

Een jurist in Ochten mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Ochten niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Ochten verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ochten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ochten.

Letselschade advocaat Ochten

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ochten voor je te laten beginnen, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Ochten te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ochten die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ochten.

Letselschade advocaat Ochten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ochten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ochten

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Ochten in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ochten terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ochten.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ochten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ochten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ochten

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ochten. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Ochten wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ochten? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Ochten echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ochten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ochten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ochten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ochten

Eind goed, al goed

30 juni 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Nicolaas Hermans

Rechtzaak gewonnen!

27 juni 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Barry Vink

Deskundige jurist

16 juni 2024

In minder dan no-time een deskundige jurist. Dankjewel!

- Adriaan Dekker

Juridische assistentie was prettig

15 juni 2024

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, heel welkom.

- Albert Jansen

Begeleiding was persoonlijk

5 juni 2024

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Sabine Mulder

Erg gelukkig met onze raadgever

28 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Cornelis Evers

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

23 mei 2024

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Gerrit de Vos

Persoonlijk bijgestaan

17 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Arie van der Meulen

Snel de goede professional ontdekt

6 mei 2024

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Maarten van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ochten

Aspremont Advocaten B.V.

Industrieweg 19
4051 BW Ochten
Nederland

0344 650 510
https://www.aspremontadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation

Herenstraat 97
3911 JD Rhenen
Nederland

0317 619 022
http://www.heerenstaete.nl/

Grebbe Advocatuur

Plantsoenstraat 1
3911 KA Rhenen
Nederland

0317 740 249
http://www.grebbeadvocatuur.nl/