Advocaat Olst

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Olst die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Olst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Olst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Olst gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Olst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Olst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Marle, Welsum en Lierderholthuis bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Olst

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Olst? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Olst te zoeken voor juridische affaires. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Olst. Door deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Olst die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Olst
 • Ontslag aanvechten in Olst
 • Personen- en Familierecht advocaat Olst
 • Arbeidsrecht advocaat Olst
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Olst
 • Strafrecht advocaat Olst
 • Letselschade advocaat Olst
 • Ondernemingsrecht advocaat Olst
 • Civielrecht advocaat Olst
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Olst

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Olst

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Olst een verstandig besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Olst kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Olst. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook doorgaans een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Olst is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Olst

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Olst

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Olst, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Olst. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Olst. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Olst vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Olst

Een jurist in Olst mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Olst niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Olst, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Olst?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Olst.

Letselschade advocaat Olst

Een letselschade advocaat in Olst kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Olst assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Olst is dat hij de gehele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Olst vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Olst.

Letselschade advocaat Olst zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Olst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Olst

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Olst in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Olst terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Olst te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Olst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Olst en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Olst

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Olst. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Olst wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Olst? Een goede kandidaat opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Olst echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Olst in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Olst in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Olst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Olst

Top advocaat gevonden

28 augustus 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Maurice de Vries

Echtscheiding goed begeleid

18 augustus 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Michiel van de Velde

Zijn prima bijgestaan in de procedure

14 augustus 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Antonius Post

Geen nummer, humane afhandeling

3 augustus 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Iris Jonker

Uitermate vakkundig

27 juli 2022

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Tom van de Velde

Prima afgehandeld.

21 juli 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Pieter van der Horst

Vakkundig en bedreven

11 juli 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Johannes de Leeuw

Eindelijk

4 juli 2022

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Niels Scholten

Inhoudelijk en bekwaam.

27 juni 2022

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Daniëlle van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Olst

Kiers Advocaten & Mediators

Pikeursbaan 4
7411 GV Deventer
Nederland

0570 612 535
http://www.kiersadvocaten.nl/advocaten

SchoeBroek advocaten & mediators

Pikeursbaan 14
7411 GV Deventer
Nederland

0570 633 399
http://www.schoebroek.nl/

Van Overbeek de Meyer Advocaten | Mediators

Munsterstraat 2
7418 EV Deventer
Nederland

0570 630 857
http://www.vanoverbeekdemeyer.nl/