Advocaat Opende

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Opende die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Opende verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Opende – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Opende gezocht?

Een advocaat uit Opende vinden

Advocaat Opende
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opende, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lutjegast, Kornhorn en Grootegast bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Opende

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Opende? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Opende te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Opende te zoeken in het forse aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Opende die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Opende
 • Ontslag aanvechten in Opende
 • Personen- en Familierecht advocaat Opende
 • Arbeidsrecht advocaat Opende
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Opende
 • Strafrecht advocaat Opende
 • Letselschade advocaat Opende
 • Ondernemingsrecht advocaat Opende
 • Civielrecht advocaat Opende
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Opende

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Opende

Een advocatenkantoor in Opende heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Opende helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Opende is dat je over het algemeen een persoon in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Opende

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Opende

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Opende die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Opende staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om verscheidene advocaten in Opende te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Opende je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Opende, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Opende

Een jurist in Opende mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Opende niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Opende, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoon niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Opende?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Opende.

Letselschade advocaat Opende

Een letselschade advocaat in Opende kan je assisteren om een passende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Opende je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is dus een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Opende is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Opende vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Opende.

Letselschade advocaat Opende zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Opende zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Opende

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is uiteraard een goed idee om offertes aan te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Opende krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Dan hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Opende.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Opende en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Opende

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Opende zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Opende te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Opende is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Opende behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Opende in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Opende in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Opende

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Opende

We zijn persoonlijk begeleid

24 januari 2024

Juridische taal helder vertaald in het geding. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Brenda Visser

Oprecht een autoriteit

20 januari 2024

Dankzij mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Hendrika de Bruijn

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

14 januari 2024

- Robin Peters

Heb door mijn jurist een buitengewoon eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

3 januari 2024

- Johannes Smeets

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

30 december 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Arjan van de Velde

Rechtzaak gewonnen!

23 december 2023

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Thijs Bos

Aanrader!

15 december 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Annemarie Postma

Snel een passende advocaat geregeld.

7 december 2023

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Robertus de Bruijn

Daadwerkelijk een specialist

28 november 2023

Dankzij mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Nicole Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Opende

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/