Advocaat Oud Ootmarsum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Oud Ootmarsum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oud Ootmarsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oud Ootmarsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oud Ootmarsum gezocht?

Een advocaat uit Oud Ootmarsum vinden

Advocaat Oud Ootmarsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Ootmarsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Reutum, Mander en Vasse bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oud Ootmarsum

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Oud Ootmarsum zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Oud Ootmarsum als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Oud Ootmarsum een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Oud Ootmarsum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Oud Ootmarsum een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je zoektocht naar een goede advocaat in Oud Ootmarsum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oud Ootmarsum
 • Ontslag aanvechten in Oud Ootmarsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Oud Ootmarsum
 • Arbeidsrecht advocaat Oud Ootmarsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oud Ootmarsum
 • Strafrecht advocaat Oud Ootmarsum
 • Letselschade advocaat Oud Ootmarsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Oud Ootmarsum
 • Civielrecht advocaat Oud Ootmarsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oud Ootmarsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oud Ootmarsum

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Oud Ootmarsum regelen een juiste keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Oud Ootmarsum kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oud Ootmarsum. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oud Ootmarsum bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Oud Ootmarsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oud Ootmarsum

Om de geschikte personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oud Ootmarsum. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oud Ootmarsum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Als je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Oud Ootmarsum. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oud Ootmarsum jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oud Ootmarsum

Een jurist in Oud Ootmarsum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oud Ootmarsum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oud Ootmarsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oud Ootmarsum.

Letselschade advocaat Oud Ootmarsum

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oud Ootmarsum je assisteren. Dat kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Oud Ootmarsum assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oud Ootmarsum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Oud Ootmarsum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oud Ootmarsum.

Letselschade advocaat Oud Ootmarsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oud Ootmarsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oud Ootmarsum

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oud Ootmarsum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oud Ootmarsum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oud Ootmarsum te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oud Ootmarsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oud Ootmarsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oud Ootmarsum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oud Ootmarsum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Oud Ootmarsum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oud Ootmarsum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Oud Ootmarsum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oud Ootmarsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oud Ootmarsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oud Ootmarsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oud Ootmarsum

Convenant geregeld

29 april 2024

In sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Gerrit Vos

De advocaat was erg bereikbaar

23 april 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Jacob Maas

Gerechtigheid!

18 april 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Ruud van de Pol

Enorm bekwaam

12 april 2024

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Natasja van der Horst

Echtscheidingsconvenant opgesteld

6 april 2024

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Top!

- Robin de Lange

Betrouwbare raadsman gevonden

24 maart 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Martin Willemsen

Super verlopen

18 maart 2024

Had binnen korte tijd een goeie offerte op maat, super!

- Nicolaas Kuiper

Dreigend ontslag afgewend

12 maart 2024

Door mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johan Hoekstra

Betrouwbare raadsman gevonden

4 maart 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Björn Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oud Ootmarsum

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Eliya Advocatuur

Oude Postweg 24
7557 DE Hengelo
Nederland

074 820 0323
http://www.eliya.nl/