Advocaat Oude Tonge

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Oude Tonge die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oude Tonge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oude Tonge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oude Tonge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oude Tonge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Tonge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Den Bommel, Achthuizen en Sommelsdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oude Tonge

Zoek je een professionele en passende advocaat in Oude Tonge? Het zoeken van de perfecte advocaat in Oude Tonge is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Oude Tonge te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oude Tonge die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oude Tonge
 • Ontslag aanvechten in Oude Tonge
 • Personen- en Familierecht advocaat Oude Tonge
 • Arbeidsrecht advocaat Oude Tonge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oude Tonge
 • Strafrecht advocaat Oude Tonge
 • Letselschade advocaat Oude Tonge
 • Ondernemingsrecht advocaat Oude Tonge
 • Civielrecht advocaat Oude Tonge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oude Tonge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oude Tonge

Een advocatenkantoor in Oude Tonge heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oude Tonge helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewenst, maar voornamelijk indien het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oude Tonge heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Oude Tonge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oude Tonge

Om de goede personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oude Tonge. Advocaten in Oude Tonge zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Oude Tonge. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Oude Tonge grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oude Tonge

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Oude Tonge. Je kunt een jurist in Oude Tonge wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Oude Tonge kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oude Tonge uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oude Tonge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oude Tonge.

Letselschade advocaat Oude Tonge

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oude Tonge je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oude Tonge je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oude Tonge is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Oude Tonge vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oude Tonge.

Letselschade advocaat Oude Tonge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oude Tonge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oude Tonge

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oude Tonge in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Oude Tonge heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oude Tonge te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oude Tonge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oude Tonge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oude Tonge

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Tonge. Scheiden is simpelweg over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Oude Tonge wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Tonge? Een goede kandidaat treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Oude Tonge echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oude Tonge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oude Tonge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oude Tonge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oude Tonge

Rechtszaak tot een goed einde

31 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Richard Kuipers

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

24 mei 2024

Dankzij mijn jurist geen problemen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Ilona Vermeulen

Afhandeling was persoonlijk

13 mei 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Peter Blom

Convenant verzorgd

6 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo afgehandeld. Top!

- Irene Meijer

Top advocaat gevonden

2 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Barry Kok

Goedkoop is duurkoop

26 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Hendrika Boer

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

19 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Bianca de Bruijn

Echtscheiding goed geregeld

9 april 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Marijke Kuipers

Top verlopen

5 april 2024

Snel de passende persoon gevonden, fijn!

- Annemarie Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oude Tonge

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/

Knoester & Kuit Advocaten

Burgemeester van Loonstraat 73
4651 CC Steenbergen
Nederland

0167 521 508
http://www.knoesterenkuit.nl/