Advocaat Overberg

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Overberg die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Overberg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Overberg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Overberg gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Overberg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Leersum, Amerongen en Maarsbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Overberg

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Overberg? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Overberg te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Overberg die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Overberg
 • Ontslag aanvechten in Overberg
 • Personen- en Familierecht advocaat Overberg
 • Arbeidsrecht advocaat Overberg
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Overberg
 • Strafrecht advocaat Overberg
 • Letselschade advocaat Overberg
 • Ondernemingsrecht advocaat Overberg
 • Civielrecht advocaat Overberg
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Overberg

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Overberg

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Overberg een goed besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Overberg kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Overberg. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch advies wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Overberg inzetbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Overberg

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Overberg

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Overberg te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Overberg staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om verscheidene advocaten in Overberg te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Overberg je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Overberg, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Overberg

Een jurist in Overberg mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Overberg niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Overberg verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet voltrekken. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Overberg?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Overberg.

Letselschade advocaat Overberg

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Overberg je bijstaan. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Overberg je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Overberg is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Overberg vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Overberg.

Letselschade advocaat Overberg zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Overberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Overberg

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Overberg in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Overberg heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Overberg.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Overberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Overberg en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Overberg

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Overberg zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Overberg te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Overberg is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Overberg behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Overberg in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Overberg in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Overberg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Overberg

Dreigend ontslag tegengegaan

29 juni 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Thijs Kramer

Forse schadeloosstelling bij letsel

16 juni 2024

- Janneke Jacobs

Zoals verwacht

13 juni 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Bart Bos

Allerbeste raadsman van Nederland

7 juni 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Albert Koning

Inderdaad zoals gehoopt

1 juni 2024

Goed aanbod gekregen.

- Anne van Loon

Prima advocaat gevonden

19 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Michel Schouten

Top advocaat gevonden

15 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Paul de Haan

Echtscheiding tot goed eindpunt gebracht

10 mei 2024

Dankzij mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen gedurende de echtscheiding van mijn man.

- Arjan Bosch

Rechtelijk gewoon goed

3 mei 2024

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daarom snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- René van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Overberg

The Mare Mediation & Legal

Raadhuisstraat 18
4021 EH Maurik
Nederland

0344 689 100
http://www.demaremediation.nl/

Advocatenkantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation

Herenstraat 97
3911 JD Rhenen
Nederland

0317 619 022
http://www.heerenstaete.nl/

Grebbe Advocatuur

Plantsoenstraat 1
3911 KA Rhenen
Nederland

0317 740 249
http://www.grebbeadvocatuur.nl/