Advocaat Overloon

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Overloon?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Overloon verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Overloon – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Overloon gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Overloon
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overloon, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ledeacker, Oploo en Westerbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Overloon

Indien je een advocaat in Overloon zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Regelmatig gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Overloon als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Overloon zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Overloon en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Overloon een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je flink in je expeditie naar een geschikte advocaat in Overloon. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Overloon
 • Ontslag aanvechten in Overloon
 • Personen- en Familierecht advocaat Overloon
 • Arbeidsrecht advocaat Overloon
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Overloon
 • Strafrecht advocaat Overloon
 • Letselschade advocaat Overloon
 • Ondernemingsrecht advocaat Overloon
 • Civielrecht advocaat Overloon
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Overloon

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Overloon

Een advocatenkantoor in Overloon heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Overloon inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Overloon heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Overloon

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Overloon

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Overloon, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Overloon zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Overloon. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Overloon overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Overloon

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Overloon. Je kunt een jurist in Overloon immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Overloon een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Overloon de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Overloon?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Overloon.

Letselschade advocaat Overloon

Een letselschade advocaat in Overloon kan je bijstaan om een redelijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Overloon je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Overloon is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Overloon vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Overloon.

Letselschade advocaat Overloon zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Overloon zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Overloon

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Overloon in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Overloon heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Overloon te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Overloon.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Overloon en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Overloon

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Overloon zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Overloon te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Overloon is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Overloon behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Overloon in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Overloon in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Overloon

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Overloon

Rechtelijke raad

26 juni 2024

Voelbaar kundige jurist gevonden. Dat scheelde zeer veel.

- Maartje Sanders

Begeleiding was fantastisch

22 juni 2024

De afhandeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Joyce Veenstra

Zijn prima bijgestaan in de procedure

14 juni 2024

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Marleen van der Meer

Top advocaat gevonden

4 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Robin van den Bosch

Vlot en passende raadsman gevonden

1 juni 2024

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Marc van Doorn

Convenant opgesteld

23 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was snel overeengekomen. Schitterend!

- Kirsten Jacobs

Oprecht een deskundige

16 mei 2024

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Ruben Janssen

Eind goed, al goed

6 mei 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Hanneke van den Broek

Eenvoudig goed

4 mei 2024

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Tessa van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Overloon

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/