Advocaat Piershil

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Piershil?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Piershil verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Piershil – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Piershil gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Piershil
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Piershil, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zuid Beijerland, Nieuw Beijerland en Goudswaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Piershil

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Piershil? Het vinden van de beste advocaat in Piershil is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Piershil te vinden in het grote aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Piershil die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Piershil
 • Ontslag aanvechten in Piershil
 • Personen- en Familierecht advocaat Piershil
 • Arbeidsrecht advocaat Piershil
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Piershil
 • Strafrecht advocaat Piershil
 • Letselschade advocaat Piershil
 • Ondernemingsrecht advocaat Piershil
 • Civielrecht advocaat Piershil
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Piershil

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Piershil

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Piershil regelen een verstandige optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Piershil kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Piershil. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook altijd een aardig idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Piershil nuttig voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Piershil

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Piershil

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Piershil, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Piershil. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Piershil. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Piershil jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Piershil

Een jurist in Piershil is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Piershil, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Piershil?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Piershil.

Letselschade advocaat Piershil

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Piershil wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Piershil te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Piershil om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Piershil.

Letselschade advocaat Piershil zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Piershil zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Piershil

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Piershil in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Piershil heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Piershil.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Piershil.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Piershil en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Piershil

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Piershil zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Piershil te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Piershil is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Piershil behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Piershil in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Piershil in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Piershil

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Piershil

Goedkoop is duurkoop

2 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige raadsman heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Astrid van den Heuvel

Snel en passende advocaat gevonden

27 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Caroline van Veen

Altijd bereikbaar voor aanvragen

16 april 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Sanne Hofman

Proces netjes begeleid

7 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Hendrikus de Vries

Proces tot een prima einde

6 april 2024

Vakkundige hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt!!

- Robertus van Dijk

Competent en vakkundig.

28 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Maaike van den Broek

Echt een specialist

22 maart 2024

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Johannes Brouwer

Juridische raadgeving

14 maart 2024

Geweldig prettig rechtelijk raad op maat gekregen. Dat scheelde geweldig veel.

- Nicole Peeters

Eind goed, al goed

7 maart 2024

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Danny van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Piershil

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Maaswijkweg 7K
3203 LG Spijkenisse
Nederland

0181 442 276
https://baltazaradvocatuur.nl/

Mr S Broekzitter-Nieuwland

Uitstraat 86
3201 EN Spijkenisse
Nederland

0181 657 152
http://www.sbnadvocatenkantoor.nl/