Advocaat Poortugaal

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Poortugaal die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Poortugaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Poortugaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Poortugaal gezocht?

Een advocaat in Poortugaal vinden

Advocaat Poortugaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Poortugaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Beijerland, Oud Beijerland en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Poortugaal

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Poortugaal? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Poortugaal te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Poortugaal. Met deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Poortugaal die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Poortugaal
 • Ontslag aanvechten in Poortugaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Poortugaal
 • Arbeidsrecht advocaat Poortugaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Poortugaal
 • Strafrecht advocaat Poortugaal
 • Letselschade advocaat Poortugaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Poortugaal
 • Civielrecht advocaat Poortugaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Poortugaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Poortugaal

Een advocatenkantoor in Poortugaal heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Poortugaal helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is altijd verlangd, maar met name wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Poortugaal is dat je altijd nog een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Poortugaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Poortugaal

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Poortugaal, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Poortugaal. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Poortugaal. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Poortugaal jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Poortugaal

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Poortugaal. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Poortugaal. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Poortugaal een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Poortugaal de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Poortugaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Poortugaal.

Letselschade advocaat Poortugaal

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Poortugaal wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Poortugaal te treffen. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Poortugaal die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Poortugaal.

Letselschade advocaat Poortugaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Poortugaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Poortugaal

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Poortugaal in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Poortugaal terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Poortugaal te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Poortugaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Poortugaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Poortugaal

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Poortugaal zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Poortugaal te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Poortugaal is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Poortugaal flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Poortugaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Poortugaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Poortugaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Poortugaal

Jurist met verstand

23 april 2024

Ontzettend prettig juridisch begeleiding op maat ontvangen. Dat scheelde heel veel.

- Danny van Loon

Juridische begeleiding

17 april 2024

Ontzettend fijn juridisch advies op maat gekregen. Dit hielp enorm.

- Miranda van de Wal

Rechtelijke begeleiding

11 april 2024

Voelbaar vakkundige jurist gevonden. Het hielp geweldig.

- Lisette van Leeuwen

Eersterangs advocaat gevonden

5 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze botsing. Top

- Maartje van de Brink

Gerechtigheid!

27 maart 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Richard van Dijk

Super geregeld

22 maart 2024

Gauw de goede persoon getroffen, prettig!

- Ilona Willems

Door raad en daad geholpen

13 maart 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Uitstekend!
Merci

- Jolanda van der Horst

Onverwacht een royale schade-uitkering toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk minder.

8 maart 2024

- Simone Smits

Geding tot een goed einde

29 februari 2024

Professionele ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Evelien Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Poortugaal

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Maaswijkweg 7K
3203 LG Spijkenisse
Nederland

0181 442 276
https://baltazaradvocatuur.nl/

VRP Advocaten

Theemsweg 7 B
3201 LT Spijkenisse
Nederland

0181 611 677
http://www.vrpadvocaten.nl/

Tilburg Waterval Advocaten

Iepenlaan 49-53
3203 XV Spijkenisse
Nederland

0181 618 293
http://www.tilburgwaterval.nl/