Advocaat Raamsdonk

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Raamsdonk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Raamsdonk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Raamsdonk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Raamsdonk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Raamsdonk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raamsdonk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waspik, s Gravenmoer en Raamsdonksveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Raamsdonk

Als je een advocaat in Raamsdonk zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Raamsdonk een vervelende. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Raamsdonk een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Raamsdonk en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Tevens huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daardoor is het kiezen van een handige advocaat in Raamsdonk een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Raamsdonk je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Raamsdonk
 • Ontslag aanvechten in Raamsdonk
 • Personen- en Familierecht advocaat Raamsdonk
 • Arbeidsrecht advocaat Raamsdonk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Raamsdonk
 • Strafrecht advocaat Raamsdonk
 • Letselschade advocaat Raamsdonk
 • Ondernemingsrecht advocaat Raamsdonk
 • Civielrecht advocaat Raamsdonk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Raamsdonk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Raamsdonk

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Raamsdonk een handig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Raamsdonk kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Raamsdonk. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Raamsdonk nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Raamsdonk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Raamsdonk

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Raamsdonk, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Raamsdonk zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Raamsdonk. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Raamsdonk voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Raamsdonk

Een jurist in Raamsdonk mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Raamsdonk niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Raamsdonk, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Raamsdonk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Raamsdonk.

Letselschade advocaat Raamsdonk

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Raamsdonk voor je te laten starten, echter dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Raamsdonk te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Raamsdonk om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Raamsdonk.

Letselschade advocaat Raamsdonk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Raamsdonk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Raamsdonk

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Raamsdonk in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Raamsdonk terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Raamsdonk te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Raamsdonk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Raamsdonk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Raamsdonk

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Raamsdonk zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Raamsdonk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Raamsdonk is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Raamsdonk allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Raamsdonk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Raamsdonk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Raamsdonk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Raamsdonk

Prima advocaat gevonden

29 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Femke de Bruin

Goed afgehandeld.

18 maart 2024

Begrijpelijk en snel. Bedankt!

- Maurice Verhoeven

We zijn persoonlijk begeleid

16 maart 2024

Juridische taal duidelijk vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Paul Brouwer

Rechtvaardigheid!

4 maart 2024

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Remco de Leeuw

Deskundige advocaat

27 februari 2024

Gauw de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Miranda Kramer

Beste jurist van Nederland

20 februari 2024

Klikte direct aardig en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Petronella de Boer

Dreigend ontslag tegengegaan

11 februari 2024

Dankzij mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Charlotte de Ruiter

Inderdaad zoals gehoopt

6 februari 2024

Aanbieding was keurig.

- Sabrina van de Velde

Door raad en daad geholpen

27 januari 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na opvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren vlug ontvangen en daarom konden we vlug met een advocaat in zee.

- Ilse Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Raamsdonk

Heijkant Advocaten B.V.

Gasthuisstraat 19
5104 HP Dongen
Nederland

0162 321 863
http://www.heijkantadvocaten.nl/

Rijppaert & Peeters Advocaten

Heuvelstraat 10
4901 KD Oosterhout
Nederland

0162 453 811
http://www.rijppaert-peeters.nl/

Avontuur & Verstrepen Advocaten

Leijsenhoek 45A
4901 ER Oosterhout
Nederland

0162 461 330
http://www.av-advocaten.eu/