Advocaat Radewijk

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Radewijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Radewijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Radewijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Radewijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Radewijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Radewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogenweg, Holtheme en Venebrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Radewijk

Indien je een advocaat in Radewijk zoekt, heeft dat meestal een reden. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Radewijk een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Radewijk een karwei die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Radewijk is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het kiezen van een goede advocaat in Radewijk een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Radewijk. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Radewijk
 • Ontslag aanvechten in Radewijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Radewijk
 • Arbeidsrecht advocaat Radewijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Radewijk
 • Strafrecht advocaat Radewijk
 • Letselschade advocaat Radewijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Radewijk
 • Civielrecht advocaat Radewijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Radewijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Radewijk

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Radewijk een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Radewijk kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Radewijk. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Radewijk nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Radewijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Radewijk

Om de goede persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Radewijk. Advocaten in Radewijk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Radewijk. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Radewijk jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Radewijk

Een jurist in Radewijk mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Radewijk niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Radewijk, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Radewijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Radewijk.

Letselschade advocaat Radewijk

Een letselschade advocaat in Radewijk kan je begeleiden om een treffende claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Radewijk je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Radewijk is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Radewijk vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Radewijk.

Letselschade advocaat Radewijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Radewijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Radewijk

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Radewijk krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Radewijk die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische zaken.

Naderhand is een adviesgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Radewijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Radewijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Radewijk

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Radewijk. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Radewijk hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Radewijk? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Radewijk echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Radewijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Radewijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Radewijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Radewijk

Persoonlijk bijgestaan

7 november 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Roy van Vliet

Kei in zijn discipline

4 november 2023

Via mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Cindy van Beek

Snel en juiste advocaat gevonden

28 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Michael de Vos

Deskundig en vakkundig.

13 oktober 2023

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Ilse de Boer

Meest vakkundige jurist van het land

7 oktober 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Mariska Dijkstra

Grote vergoeding bij letselschade

29 september 2023

- Susanne Dijkstra

Goedkoop is duurkoop

18 september 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke raadsman ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Simon de Lange

Juridisch gewoon top

12 september 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Jelle van Dam

Direct een vakkundige prof

6 september 2023

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Ilona de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Radewijk

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Keijzer Noorman Advocaten

Waanderweg 114
7812 HZ Emmen
Nederland

0591 820 234
https://www.keijzernoorman.nl/

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/