Advocaat Rosmalen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Rosmalen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rosmalen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rosmalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Rosmalen gezocht?

Een advocaat in Rosmalen vinden

Advocaat Rosmalen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rosmalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Schijndel, Lithoijen en Lith bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rosmalen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Rosmalen? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Rosmalen te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Rosmalen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Rosmalen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rosmalen
 • Ontslag aanvechten in Rosmalen
 • Personen- en Familierecht advocaat Rosmalen
 • Arbeidsrecht advocaat Rosmalen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rosmalen
 • Strafrecht advocaat Rosmalen
 • Letselschade advocaat Rosmalen
 • Ondernemingsrecht advocaat Rosmalen
 • Civielrecht advocaat Rosmalen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rosmalen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rosmalen

Een regionaal advocatenkantoor in Rosmalen kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Rosmalen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Rosmalen is dat je natuurlijk een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Rosmalen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rosmalen

Om de juiste persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Rosmalen. Advocaten in Rosmalen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Rosmalen. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Rosmalen jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rosmalen

Een jurist in Rosmalen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rosmalen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet uitvoeren. Het is dus raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rosmalen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rosmalen.

Letselschade advocaat Rosmalen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Rosmalen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Rosmalen te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Rosmalen om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rosmalen.

Letselschade advocaat Rosmalen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rosmalen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rosmalen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Rosmalen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rosmalen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rosmalen.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rosmalen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rosmalen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rosmalen

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rosmalen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Rosmalen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Rosmalen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Rosmalen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rosmalen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rosmalen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rosmalen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rosmalen

Uitblinker in zijn vakgebied

11 mei 2024

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Maartje Dijkstra

We zijn persoonlijk begeleid

30 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Tom de Koning

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

25 april 2024

Volkomen ontzorgd door mijn jurist tijdens scheiding.

- Jeroen van de Berg

Goed begeleid van start tot einde traject

15 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Antonius van Dam

Stevige vergoeding gekregen

13 april 2024

- Anne de Boer

Proces keurig begeleid

1 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Claudia Kuiper

Precies zoals verwacht

24 maart 2024

Goed aanbod gekregen.

- Rob Bosch

Echte deskundige binnen rechtsgebied

21 maart 2024

Mijn jurist had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Bart van Dongen

Enorm bekwaam

12 maart 2024

Een werkelijke prof ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Janneke de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rosmalen

LXA The Law Firm N.V.

Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch
Nederland

073 700 3600
http://www.lxa.nl/

Giebels Advocaten

Raadhuisplein 9-A
5258 BJ Berlicum
Nederland

073 503 4543
http://www.giebels-advocaten.nl/

Kurvers Frencken Oerlemans Strafrecht Advocaten

Rompertsebaan 66
5231 GT 's-Hertogenbosch
Nederland

073 644 5994
http://www.kurversfrencken.nl/