Advocaat Rumpt

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Rumpt die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rumpt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rumpt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Rumpt gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Rumpt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rumpt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gameren, Nieuwaal en Bruchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rumpt

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Rumpt? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Rumpt te zoeken voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Rumpt te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Rumpt. Door deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Rumpt die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rumpt
 • Ontslag aanvechten in Rumpt
 • Personen- en Familierecht advocaat Rumpt
 • Arbeidsrecht advocaat Rumpt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rumpt
 • Strafrecht advocaat Rumpt
 • Letselschade advocaat Rumpt
 • Ondernemingsrecht advocaat Rumpt
 • Civielrecht advocaat Rumpt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rumpt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rumpt

Een advocatenkantoor in Rumpt heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Rumpt helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Rumpt heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Rumpt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Rumpt

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Rumpt, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Rumpt zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Rumpt. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Rumpt grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rumpt

Een jurist in Rumpt is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Rumpt, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rumpt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rumpt.

Letselschade advocaat Rumpt

Een letselschade advocaat in Rumpt kan je assisteren om een passende schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Rumpt je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Rumpt is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Rumpt vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rumpt.

Letselschade advocaat Rumpt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rumpt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rumpt

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Rumpt. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Rumpt die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. En zo ben je ook verzekerd van bekwaam advies op maat.

Aansluitend hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rumpt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rumpt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rumpt

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rumpt zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Rumpt te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Rumpt is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Rumpt aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rumpt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rumpt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rumpt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rumpt

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor een stuk minder.

28 juni 2024

- Elizabeth Meijer

Scheiding prima geregeld

18 juni 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Martinus Bosch

Had dit veel sneller moeten doen

13 juni 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Kirsten de Boer

We zijn persoonlijk bijgestaan

4 juni 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Maaike Jacobs

Heel erg professioneel

27 mei 2024

Mijn raadsman had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Jolanda Bosman

Persoonlijk bijgestaan

20 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Nicolaas van de Velde

Snel een passende jurist geregeld.

14 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Natasja van der Linden

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

11 mei 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Ruud Wolters

Begeleiding was super

2 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Bram Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rumpt

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Van der Kruijs Advocaten

Evertsenstraat 3
5224 HN 's-Hertogenbosch
Nederland

073 627 0760
http://www.vanderkruijsadvocaten.nl/

Kurvers Frencken Oerlemans Strafrecht Advocaten

Rompertsebaan 66
5231 GT 's-Hertogenbosch
Nederland

073 644 5994
http://www.kurversfrencken.nl/