Advocaat Schoorl

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Schoorl?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schoorl verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schoorl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Schoorl gezocht?

Een advocaat uit Schoorl vinden

Advocaat Schoorl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schoorl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Groet, Koedijk en Burgerbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schoorl

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Schoorl zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Schoorl een vervelende. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Schoorl een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Schoorl is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Ook is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het uitzoeken van een handige advocaat in Schoorl een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je enorm in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Schoorl. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schoorl
 • Ontslag aanvechten in Schoorl
 • Personen- en Familierecht advocaat Schoorl
 • Arbeidsrecht advocaat Schoorl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schoorl
 • Strafrecht advocaat Schoorl
 • Letselschade advocaat Schoorl
 • Ondernemingsrecht advocaat Schoorl
 • Civielrecht advocaat Schoorl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schoorl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schoorl

Een regionaal advocatenkantoor in Schoorl kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Schoorl inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen wenselijk, maar zeker wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Schoorl is dat je altijd een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Schoorl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Schoorl

Om de juiste persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Schoorl. Advocaten in Schoorl zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Schoorl. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Schoorl overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schoorl

Een jurist in Schoorl is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Schoorl, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is dus raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schoorl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schoorl.

Letselschade advocaat Schoorl

Een letselschade advocaat in Schoorl kan je helpen om een redelijke claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Schoorl assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Schoorl is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een snel herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Schoorl vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schoorl.

Letselschade advocaat Schoorl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schoorl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schoorl

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Schoorl in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Schoorl heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Schoorl te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schoorl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schoorl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schoorl

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schoorl zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Schoorl te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schoorl is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Schoorl veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schoorl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schoorl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schoorl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schoorl

Dreigend ontslag tegengegaan

22 april 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Rogier de Jong

Gewoon goed

15 april 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Annemieke de Bruin

Vertrouwelijke advocaat getroffen

7 april 2024

Zeer deugdelijk en gepast advies ontvangen door de raadsman.

- Marco van de Brink

Goed afgehandeld.

3 april 2024

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Astrid Vermeulen

Geen nummer, humane behandeling

24 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Bart Peeters

Gewoon goed

23 maart 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Steven van de Brink

Altijd bereikbaar voor aanvragen

16 maart 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Ruben van Loon

Prima begeleid van start tot einde traject

6 maart 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Barbara Prins

Door raad en daad bijgestaan

2 maart 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was eersteklas

- Ruud Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schoorl

Advocatenkantoor Warmerdam Alkmaar

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Nederland

072 210 0161
http://www.advocatenkantoorwarmerdam.nl/

Klaver Advocaten B.V.

Ritsevoort 2
1811 DN Alkmaar
Nederland

072 511 3273
http://www.klaver-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Kiewitt

Kennemerstraatweg 117
1814 GE Alkmaar
Nederland

072 540 2722
http://kiewittverhoevenadvocaten.nl/