Advocaat Sint Jansteen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Sint Jansteen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sint Jansteen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sint Jansteen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Sint Jansteen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Sint Jansteen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Jansteen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terhole, Clinge en Kapellebrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sint Jansteen

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Sint Jansteen zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Sint Jansteen als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Sint Jansteen een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Sint Jansteen is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Sint Jansteen een serieuze taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Sint Jansteen je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sint Jansteen
 • Ontslag aanvechten in Sint Jansteen
 • Personen- en Familierecht advocaat Sint Jansteen
 • Arbeidsrecht advocaat Sint Jansteen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sint Jansteen
 • Strafrecht advocaat Sint Jansteen
 • Letselschade advocaat Sint Jansteen
 • Ondernemingsrecht advocaat Sint Jansteen
 • Civielrecht advocaat Sint Jansteen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sint Jansteen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sint Jansteen

Een regionaal advocatenkantoor in Sint Jansteen kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Sint Jansteen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Sint Jansteen is dat je altijd een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Sint Jansteen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sint Jansteen

Om de juiste personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sint Jansteen. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sint Jansteen. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Sint Jansteen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Sint Jansteen overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sint Jansteen

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Sint Jansteen. Je kunt een jurist in Sint Jansteen namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Sint Jansteen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Sint Jansteen kan je hiermee helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Sint Jansteen de procedure echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sint Jansteen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sint Jansteen.

Letselschade advocaat Sint Jansteen

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sint Jansteen je begeleiden. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sint Jansteen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Sint Jansteen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Sint Jansteen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sint Jansteen.

Letselschade advocaat Sint Jansteen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sint Jansteen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sint Jansteen

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Sint Jansteen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Sint Jansteen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Sint Jansteen te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sint Jansteen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sint Jansteen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sint Jansteen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sint Jansteen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Sint Jansteen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Sint Jansteen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Sint Jansteen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sint Jansteen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sint Jansteen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sint Jansteen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sint Jansteen

Geen nummer, menselijke afhandeling

1 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Dave Smit

Eind goed, al goed

21 mei 2024

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Jolanda Hoekstra

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

14 mei 2024

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Vincent Vos

Juridische raadgeving

7 mei 2024

Duidelijk deskundige jurist gevonden. Het hielp enorm.

- Pascal van Wijk

Vakkundig en bedreven

2 mei 2024

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Robin van der Heijden

Echt een deskundige

26 april 2024

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Bastiaan Verbeek

Deskundige raadsman

20 april 2024

Binnen no-time een vakkundige jurist. Geweldig!

- Maria de Bruin

Goedkoop is duurkoop

9 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik door advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Thijs Scholten

Goede juridische ondersteuning

2 april 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Elisabeth Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sint Jansteen

Advocatenkantoor Legat En Joos / .

Dr. Verdurmenstraat 25
9100 Sint-Niklaas
België

+32 3 765 96 67
http://advocatenlegatjoos.be/

Van Royen / Filip

Joseph Lonckestraat 50
9100 Sint-Niklaas
België

+32 3 776 18 26
https://www.jureca.be/advocaat/van-royen-filip-13846

De Rechter Advocaten Hulst

Havenfort 2
4561 GD Hulst
Nederland

0114 312 090
http://www.derechteradvocaten.nl/