Advocaat Strijbeek

Behoefte aan een professionele advocaat uit Strijbeek die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Strijbeek verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Strijbeek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Strijbeek gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Strijbeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Strijbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Molenschot, Ulicoten en Castelre bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Strijbeek

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Strijbeek zoekt, je grofweg niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Strijbeek een vervelende. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Strijbeek een klus die van belang is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Strijbeek en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Strijbeek een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Strijbeek je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Strijbeek
 • Ontslag aanvechten in Strijbeek
 • Personen- en Familierecht advocaat Strijbeek
 • Arbeidsrecht advocaat Strijbeek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Strijbeek
 • Strafrecht advocaat Strijbeek
 • Letselschade advocaat Strijbeek
 • Ondernemingsrecht advocaat Strijbeek
 • Civielrecht advocaat Strijbeek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Strijbeek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Strijbeek

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Strijbeek inschakelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Strijbeek kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Strijbeek. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Strijbeek is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Strijbeek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Strijbeek

Om de goede persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Strijbeek. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Strijbeek. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Strijbeek. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Strijbeek voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Strijbeek

Een jurist in Strijbeek mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Strijbeek niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Strijbeek, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Strijbeek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Strijbeek.

Letselschade advocaat Strijbeek

Een letselschade advocaat in Strijbeek kan je bijstaan om een treffende claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Strijbeek helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Strijbeek is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Strijbeek vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Strijbeek.

Letselschade advocaat Strijbeek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Strijbeek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Strijbeek

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Strijbeek in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Strijbeek heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Strijbeek.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Strijbeek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Strijbeek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Strijbeek

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Strijbeek zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Strijbeek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Strijbeek is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Strijbeek allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Strijbeek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Strijbeek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Strijbeek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Strijbeek

Snel de geschikte pro gevonden

23 juni 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die precies wist wat mijn kwestie nodig had.

- Marloes de Koning

Proces tot een goed einde

19 juni 2024

Vakkundige support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Bas Verbeek

Keurig verzorgd

12 juni 2024

Had in korte tijd een goede offerte op maat, geweldig!

- Robert Meijer

Voelt betrouwbaar

6 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Fijn!

- Robertus Hermans

Vertrouwde partner

30 mei 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Marieke van der Horst

Convenant opgesteld

23 mei 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Michiel van de Berg

Dreigend ontslag tegengegaan

17 mei 2024

Dankzij mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Ingrid Veenstra

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

11 mei 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Paulus Vink

Vertrouwde partij

3 mei 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Marieke van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Strijbeek

Kessels Advocaten

Julianalaan 1
4819 AB Breda
Nederland

076 525 3535
http://kesselsadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Absolvo

Buys Ballotstraat 5
4816 CL Breda
Nederland

076 562 1076
http://advocatenkantoorabsolvo.nl/

Ellen van Swaaij Legal, Breda, Ginnekenhof 18 4835 NN Breda

Ginnekenhof 18
4835 NN Breda
Nederland

076 820 0270
http://www.ellen-vanswaaij.nl/