Advocaat Ter Heijde

Wil jij een top advocaat uit Ter Heijde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ter Heijde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ter Heijde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ter Heijde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ter Heijde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Heijde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Europoort Rotterdam, Hoek Van Holland en s Gravenzande bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ter Heijde

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Ter Heijde zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Ter Heijde als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Ter Heijde zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Ter Heijde is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Ter Heijde een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ter Heijde je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ter Heijde
 • Ontslag aanvechten in Ter Heijde
 • Personen- en Familierecht advocaat Ter Heijde
 • Arbeidsrecht advocaat Ter Heijde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ter Heijde
 • Strafrecht advocaat Ter Heijde
 • Letselschade advocaat Ter Heijde
 • Ondernemingsrecht advocaat Ter Heijde
 • Civielrecht advocaat Ter Heijde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ter Heijde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ter Heijde

Een advocatenkantoor in Ter Heijde heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ter Heijde helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ter Heijde heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Ter Heijde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ter Heijde

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ter Heijde. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ter Heijde. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een ruzie allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Ter Heijde. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Ter Heijde voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ter Heijde

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Ter Heijde. Je kunt een jurist in Ter Heijde immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Ter Heijde kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ter Heijde de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ter Heijde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ter Heijde.

Letselschade advocaat Ter Heijde

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ter Heijde je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ter Heijde je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Ter Heijde is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Ter Heijde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ter Heijde.

Letselschade advocaat Ter Heijde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ter Heijde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ter Heijde

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ter Heijde in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ter Heijde terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ter Heijde te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ter Heijde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ter Heijde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ter Heijde

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ter Heijde zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Ter Heijde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ter Heijde is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ter Heijde aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ter Heijde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ter Heijde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ter Heijde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ter Heijde

Juridische begeleiding was fijn

4 juni 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marloes Gerritsen

Aanrader!

1 juni 2024

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Joyce Meijer

Door raad en daad geholpen

24 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Snel afgehandeld

- Barry de Graaf

Rechtelijk gewoon top

13 mei 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Steven Vermeulen

Scheiding super geregeld

5 mei 2024

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Willem van der Linden

Aanrader!

3 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Dennis Bosman

Betrouwbare partner

23 april 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Aangenaam!

- Sander de Bruijn

Simpelweg uitstekend

19 april 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Robert de Graaf

Aanrader!

12 april 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Martine Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ter Heijde

Boers Advocatuur

Sand-Ambachtstraat 47
2691 BL 's-Gravenzande
Nederland

0174 700 230
http://www.boersadvocatuur.nl/

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, Honselersdijk

Dijkweg 125A
2675 AC Honselersdijk
Nederland

0174 614 656
https://www.vbsadvocaten.nl/

Taurus Advocaten

Tiendweg 28
2671 SB Naaldwijk
Nederland

0174 527 650
http://taurusadvocaten.nl/