Advocaat Tiendeveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Tiendeveen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Tiendeveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tiendeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Tiendeveen gezocht?

Een advocaat in Tiendeveen vinden

Advocaat Tiendeveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tiendeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Drijber, Stuifzand en Hollandscheveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tiendeveen

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Tiendeveen? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Tiendeveen te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Tiendeveen te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Tiendeveen. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Tiendeveen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tiendeveen
 • Ontslag aanvechten in Tiendeveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Tiendeveen
 • Arbeidsrecht advocaat Tiendeveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tiendeveen
 • Strafrecht advocaat Tiendeveen
 • Letselschade advocaat Tiendeveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Tiendeveen
 • Civielrecht advocaat Tiendeveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tiendeveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tiendeveen

Een advocatenkantoor in Tiendeveen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tiendeveen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Tiendeveen is dat je over het algemeen een mens in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tiendeveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Tiendeveen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Tiendeveen die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Tiendeveen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het handig om allemaal advocaten in Tiendeveen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Tiendeveen je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar belangrijk, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Tiendeveen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tiendeveen

Een jurist in Tiendeveen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Tiendeveen verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tiendeveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tiendeveen.

Letselschade advocaat Tiendeveen

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Tiendeveen je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Tiendeveen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Tiendeveen is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Tiendeveen vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tiendeveen.

Letselschade advocaat Tiendeveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tiendeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tiendeveen

Heb je een geschil met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Tiendeveen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Tiendeveen die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Daarna is een adviesgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tiendeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tiendeveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tiendeveen

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tiendeveen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Tiendeveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Tiendeveen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Tiendeveen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tiendeveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tiendeveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tiendeveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tiendeveen

Vlot en juiste advocaat gevonden

12 november 2023

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Cornelia Scholten

Competent en vakkundig.

3 november 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Steven Schipper

Juridische hulp was fijn

29 oktober 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Christian van Loon

Prettige juridische hulp

10 oktober 2023

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, erg welkom.

- Tamara Kuiper

Een professional die weet waar hij het over heeft

7 oktober 2023

In minder dan no-time een kundige raadsman. Bedankt!

- Jacob Hendriks

Proces netjes begeleid

30 september 2023

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Björn Jonker

Echt een kenner

21 september 2023

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Remco Willemsen

We zijn persoonlijk begeleid

12 september 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het geding. Zeer content met het proces.

- Elisabeth Jansen

Deskundige advocaat

9 september 2023

In minder dan no-time een kundige jurist. Uitstekend!

- Rutger de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tiendeveen

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/