Advocaat Uddel

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Uddel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Uddel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Uddel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Uddel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Uddel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uddel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vierhouten, Elspeet en Hoog Soeren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uddel

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Uddel? Het zoeken van de perfecte advocaat in Uddel is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Uddel te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Uddel. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Uddel die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uddel
 • Ontslag aanvechten in Uddel
 • Personen- en Familierecht advocaat Uddel
 • Arbeidsrecht advocaat Uddel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uddel
 • Strafrecht advocaat Uddel
 • Letselschade advocaat Uddel
 • Ondernemingsrecht advocaat Uddel
 • Civielrecht advocaat Uddel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uddel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uddel

Een regionaal advocatenkantoor in Uddel kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Uddel inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Uddel heb je natuurlijk een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Uddel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Uddel

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Uddel te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Uddel staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Uddel te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Uddel je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een correct aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Uddel, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uddel

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Uddel. Je kunt een jurist in Uddel wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Uddel niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Uddel kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Uddel uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uddel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uddel.

Letselschade advocaat Uddel

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Uddel wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Uddel te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Uddel die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uddel.

Letselschade advocaat Uddel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uddel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Uddel

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Uddel in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Uddel terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Uddel te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uddel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uddel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uddel

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Uddel zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Uddel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Uddel is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Uddel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uddel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uddel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uddel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uddel

Convenant opgemaakt

29 mei 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Kim van Dijk

Prettige juridische bijstand

24 mei 2024

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, enorm welkom.

- Gerrit Koster

Procedure gewonnen!

16 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Margaretha van Dongen

Had dit veel eerder moeten doen

6 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige jurist heb ik door advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Jacqueline Wolters

Meest vakkundige raadsman van het land

4 mei 2024

Klikte direct aardig en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Gerardus Mol

Moment voor actie

27 april 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

Offertes vlot binnen*
Snel de offertes ontvangen en een passende jurist gevonden.

- Petronella Bosman

Voelt betrouwbaar

18 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Michael de Haan

Echtscheiding super geregeld

10 april 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Niels Timmermans

Jurist met kennis

5 april 2024

Ontzettend fijn rechtelijk begeleiding op maat ontvangen. Deze hielp zeer veel.

- Diana van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uddel

B J H L Brouwer

Deventerstraat 29
7311 LT Apeldoorn
Nederland

055 576 6294
http://www.b2-advocaten.nl/

B&C Melissen Lawyers

Regentesselaan 4
7316 AC Apeldoorn
Nederland

055 541 1477
http://www.bc-advocaten.nl/

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Kerklaan 3
7311 AA Apeldoorn
Nederland

055 522 5270
https://rb-advocaten.nl/