Advocaat Venhuizen

Wil jij een betaalbare advocaat uit Venhuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Venhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Venhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Venhuizen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Venhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Venhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogkarspel, Oosterleek en Bovenkarspel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Venhuizen

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Venhuizen? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Venhuizen te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Venhuizen. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Venhuizen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Venhuizen
 • Ontslag aanvechten in Venhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Venhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Venhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Venhuizen
 • Strafrecht advocaat Venhuizen
 • Letselschade advocaat Venhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Venhuizen
 • Civielrecht advocaat Venhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Venhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Venhuizen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Venhuizen kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Venhuizen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Venhuizen is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Venhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Venhuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Venhuizen die je ook kunnen assisteren, ongeacht je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Venhuizen.

Evengoed is het goed om allerlei advocaten in Venhuizen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Venhuizen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Venhuizen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Venhuizen

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Venhuizen. Je kunt een jurist in Venhuizen namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Venhuizen mogelijk.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Venhuizen verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Venhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Venhuizen.

Letselschade advocaat Venhuizen

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Venhuizen je begeleiden. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Venhuizen je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Venhuizen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Venhuizen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Venhuizen.

Letselschade advocaat Venhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Venhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Venhuizen

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een prima plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de streek. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Venhuizen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Aansluitend is een gesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Venhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Venhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Venhuizen

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Venhuizen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Venhuizen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Venhuizen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Venhuizen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Venhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Venhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Venhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Venhuizen

Oprecht een vakkundige

22 april 2024

Via mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- René Bakker

Professionele en bedreven

19 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anne Willemsen

Het uit elkaar gaan tot fijn eindpunt gebracht

9 april 2024

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat bij echtscheiding.

- Simon van der Heijden

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

5 april 2024

Erg solide en correct advies gekregen door de raadsman.

- Yvonne Willemsen

Geen nummer, humane afhandeling

29 maart 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Melanie van Beek

Top begeleid van begin tot beëindiging proces

18 maart 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Sharon Peters

Advocaat met verstand

16 maart 2024

Duidelijk deskundige raadsman gevonden. Dit hielp heel erg.

- Marcel van den Broek

Direct de passende specialist getroffen

9 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak nodig had.

- Anna Bosman

Scheiding ging vertrouwd

27 februari 2024

Door mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Melanie van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Venhuizen

SEARLE advocatuur

Raadhuisplein 15
1693 EA Wervershoof
Nederland

0228 850 245
http://www.searle-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Dudink & Starink Advocaten

Westerstraat 224
1601 AR Enkhuizen
Nederland

0228 528 655
http://www.advocatenkantoor-rlb.nl/