Advocaat Waarde

Wil jij een professionele advocaat in Waarde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Waarde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waarde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Waarde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Waarde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waarde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waarde

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Waarde? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Waarde te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Waarde te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Waarde die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waarde
 • Ontslag aanvechten in Waarde
 • Personen- en Familierecht advocaat Waarde
 • Arbeidsrecht advocaat Waarde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waarde
 • Strafrecht advocaat Waarde
 • Letselschade advocaat Waarde
 • Ondernemingsrecht advocaat Waarde
 • Civielrecht advocaat Waarde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waarde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waarde

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Waarde regelen een goede keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Waarde kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Waarde. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Waarde is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Waarde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Waarde

Om de juiste personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Waarde. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Waarde. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Waarde. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Waarde jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waarde

Een jurist in Waarde mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Waarde niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Waarde verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet doen. Het is mogelijk van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waarde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waarde.

Letselschade advocaat Waarde

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Waarde je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Waarde je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Waarde is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Waarde vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waarde.

Letselschade advocaat Waarde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waarde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waarde

Als je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Waarde in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Waarde terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Waarde te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waarde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waarde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waarde

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook indien je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waarde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Waarde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Waarde is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Waarde allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waarde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waarde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waarde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waarde

Enorm vakkundig

22 april 2024

Een echte professional getroffen. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Edwin Schouten

Betrouwbare advocaat gevonden

17 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Petra van de Pol

Voelt overtuigend

13 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fijn!

- Erik Hoekstra

Geen nummer, humane behandeling

2 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Sjoerd de Lange

Prima geregeld.

29 maart 2024

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Thomas de Groot

Convenant geregeld

21 maart 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Margaretha Kramer

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

16 maart 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Marc van Dam

Eind goed, al goed

9 maart 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Martine Schouten

Jurist met kennis

25 februari 2024

Geweldig goed rechtelijk raad op maat ontvangen. Deze hielp heel erg.

- Antonius Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waarde

De Rechter Advocaten Hulst

Havenfort 2
4561 GD Hulst
Nederland

0114 312 090
http://www.derechteradvocaten.nl/

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/