Advocaat Walem

Wil jij een betaalbare advocaat in Walem die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Walem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Walem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Walem gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Walem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Walem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nuth, Wijnandsrade en Schimmert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Walem

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Walem zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Walem een nare. Toch wil je een handige advocaat in Walem zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Walem is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast is een jurist dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het uitzoeken van een goede advocaat in Walem een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Walem je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Walem
 • Ontslag aanvechten in Walem
 • Personen- en Familierecht advocaat Walem
 • Arbeidsrecht advocaat Walem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Walem
 • Strafrecht advocaat Walem
 • Letselschade advocaat Walem
 • Ondernemingsrecht advocaat Walem
 • Civielrecht advocaat Walem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Walem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Walem

Een advocatenkantoor in Walem heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Walem inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewild, maar voornamelijk indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Walem is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Walem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Walem

Om de passende persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Walem. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Walem. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Walem. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Walem jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Walem

Een jurist in Walem is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Walem uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Walem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Walem.

Letselschade advocaat Walem

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Walem voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor zorgen zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Walem te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Walem die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Walem.

Letselschade advocaat Walem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Walem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Walem

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Walem in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Walem heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Walem.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Walem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Walem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Walem

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Walem zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Walem te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Walem is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Walem veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Walem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Walem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Walem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Walem

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

24 april 2024

Door mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Rogier Molenaar

Echtscheidingsconvenant opgesteld

14 april 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Astrid Prins

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

10 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Mark Molenaar

Juridisch gewoon top

5 april 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Remco van Dam

Geding netjes begeleid

30 maart 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Ramona Groen

Simpelweg goed

21 maart 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Ivo Schipper

Rechtelijke advies

13 maart 2024

Geweldig goed juridisch raad op maat gekregen. Dit scheelde enorm veel.

- Margaretha Brouwer

Dreigend ontslag tegengegaan

8 maart 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Tim Bosch

Heb door mijn raadsman een uiterst fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is daardoor een stuk minder.

28 februari 2024

- Daniëlle van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Walem

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/

Ed Engelen advocaat

Goswijnstraat 4
6367 EB Voerendaal
Nederland

045 888 7242
http://www.engelenadvocaten.nl/

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/