Advocaat Weerselo

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Weerselo die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Weerselo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Weerselo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Weerselo gezocht?

Een advocaat uit Weerselo vinden

Advocaat Weerselo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Weerselo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haarle, Reutum en Mander bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Weerselo

Indien je een advocaat in Weerselo zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Weerselo als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Weerselo vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Weerselo is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Hiernaast is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Weerselo een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je flink in je zoektocht naar een goede advocaat in Weerselo. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Weerselo
 • Ontslag aanvechten in Weerselo
 • Personen- en Familierecht advocaat Weerselo
 • Arbeidsrecht advocaat Weerselo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Weerselo
 • Strafrecht advocaat Weerselo
 • Letselschade advocaat Weerselo
 • Ondernemingsrecht advocaat Weerselo
 • Civielrecht advocaat Weerselo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Weerselo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Weerselo

Een advocatenkantoor in Weerselo heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Weerselo inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Weerselo is dat je doorgaans een mens in de omgeving hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Weerselo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Weerselo

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Weerselo die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleem. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Weerselo.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Weerselo te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Weerselo je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een correct aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Weerselo, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Weerselo

Een jurist in Weerselo mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Weerselo niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Weerselo, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Weerselo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Weerselo.

Letselschade advocaat Weerselo

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Weerselo je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Weerselo helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Weerselo is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Weerselo vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Weerselo.

Letselschade advocaat Weerselo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Weerselo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Weerselo

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een slim idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bureaus in de regio. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Weerselo. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Weerselo die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Professionaliteit is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Dan hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Weerselo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Weerselo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Weerselo

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Weerselo zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Weerselo te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Weerselo is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Weerselo veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Weerselo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Weerselo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Weerselo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Weerselo

Kei in zijn discipline

27 juni 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was fors, dankzij mijn jurist!

- Marleen Verbeek

Scheiding super geregeld

20 juni 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Arjan Maas

Zoals bedacht

11 juni 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Adrianus Bosman

Verstand van wetgeving

2 juni 2024

Zoals gewenst, enorm professioneel.

- Adriana de Lange

Super verlopen

30 mei 2024

Vlug de goede persoon ontdekt, aangenaam!

- Steven Kramer

Vlug een vakkundige professional

23 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Bas Evers

Onvoorzien een flinke vergoeding toegekend gekregen. Het leed is hierdoor veel lager.

18 mei 2024

- Matthijs Prins

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

6 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Susanne de Bruin

Meest kundige raadsman van Holland

1 mei 2024

Klikte direct fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Annemarie Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Weerselo

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Eliya Advocatuur

Oude Postweg 24
7557 DE Hengelo
Nederland

074 820 0323
http://www.eliya.nl/