Advocaat Wieringerwaard

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Wieringerwaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wieringerwaard verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wieringerwaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wieringerwaard gezocht?

Een advocaat uit Wieringerwaard vinden

Advocaat Wieringerwaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wieringerwaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westerland, Kolhorn en Barsingerhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wieringerwaard

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Wieringerwaard? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Wieringerwaard te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wieringerwaard die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wieringerwaard
 • Ontslag aanvechten in Wieringerwaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Wieringerwaard
 • Arbeidsrecht advocaat Wieringerwaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wieringerwaard
 • Strafrecht advocaat Wieringerwaard
 • Letselschade advocaat Wieringerwaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Wieringerwaard
 • Civielrecht advocaat Wieringerwaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wieringerwaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wieringerwaard

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Wieringerwaard een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wieringerwaard kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wieringerwaard. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wieringerwaard is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Wieringerwaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wieringerwaard

Om de goede persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wieringerwaard. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wieringerwaard. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Wieringerwaard. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Wieringerwaard overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wieringerwaard

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Wieringerwaard. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Wieringerwaard. Er zijn wel veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Wieringerwaard een optie.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wieringerwaard verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wieringerwaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wieringerwaard.

Letselschade advocaat Wieringerwaard

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wieringerwaard wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Wieringerwaard te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wieringerwaard om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wieringerwaard.

Letselschade advocaat Wieringerwaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wieringerwaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wieringerwaard

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Wieringerwaard. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. Deskundigheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Vervolgens is een consult meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wieringerwaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wieringerwaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wieringerwaard

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wieringerwaard zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Wieringerwaard te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wieringerwaard is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Wieringerwaard behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wieringerwaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wieringerwaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wieringerwaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wieringerwaard

Aanrader!

24 mei 2024

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Roel Vink

Domweg goed

18 mei 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Cornelis van der Meer

Voelt vertrouwd

6 mei 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Goed!

- Natascha Koster

Eenvoudig goed

1 mei 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Petronella Prins

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

27 april 2024

Zeer solide en gepast advies ontvangen via de raadsman.

- Paulus de Groot

Eersterangs advocaat gevonden

19 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Super.

- Caroline Brouwer

Top begeleid van start tot beëindiging proces

9 april 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Yvonne Visser

Eenvoudig goed

6 april 2024

Helder en snel. Bedankt!

- Maria Janssen

Rechtszaak tot een prima einde

24 maart 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Vanessa Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wieringerwaard

Knuwer advocaten (locatie Den Helder)

Luchthavenweg 16
1786 PP Den Helder
Nederland

0223 660 114
http://www.knuwer.nl/

Buers Advocaten

Markt 21
1741 BS Schagen
Nederland

0224 212 496
http://www.buersadvocaten.nl/

Ros Ploeger advocaten

Handelsstraat 2
1741 AA Schagen
Nederland

0224 299 552
http://www.advocaatschagen.nl/