Advocaat Wijdenes

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Wijdenes die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wijdenes verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wijdenes – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wijdenes gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wijdenes
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijdenes, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterblokker, Schellinkhout en Westwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijdenes

Als je een advocaat in Wijdenes zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Wijdenes een vervelende. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Wijdenes een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wijdenes is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Wijdenes een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Wijdenes je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijdenes
 • Ontslag aanvechten in Wijdenes
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijdenes
 • Arbeidsrecht advocaat Wijdenes
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijdenes
 • Strafrecht advocaat Wijdenes
 • Letselschade advocaat Wijdenes
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijdenes
 • Civielrecht advocaat Wijdenes
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijdenes

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijdenes

Een advocatenkantoor in Wijdenes heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wijdenes helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wijdenes is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Wijdenes

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wijdenes

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Wijdenes die je verder kunnen begeleiden, los van je kwestie. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Wijdenes.

Ook is het goed om allemaal advocaten in Wijdenes te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Wijdenes je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Wijdenes, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijdenes

Een jurist in Wijdenes is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Wijdenes niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wijdenes verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijdenes?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijdenes.

Letselschade advocaat Wijdenes

Een letselschade advocaat in Wijdenes kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Wijdenes assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Wijdenes is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Wijdenes vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijdenes.

Letselschade advocaat Wijdenes zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijdenes zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wijdenes

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Wijdenes in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Wijdenes heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wijdenes te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijdenes.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijdenes en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijdenes

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijdenes zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Wijdenes te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wijdenes is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Wijdenes behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijdenes in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijdenes in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijdenes

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijdenes

Echtscheiding goed begeleid

2 juli 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Ivo van der Horst

Meest vakkundige jurist van Holland

29 juni 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Dave van Dongen

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

16 juni 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Cornelis de Jong

Gerechtigheid!

10 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Peter Dijkstra

Aanrader!

2 juni 2024

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Eric Kramer

Precies zoals verwacht

27 mei 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Tessa Post

Proces tot een prima einde

25 mei 2024

Vakkundige support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Maaike Brouwer

Fijne juridische bijstand

17 mei 2024

Geholpen door iemand die zeer veel met me meeleeft, heel prettig.

- Tom Jacobs

Oprecht een kenner

10 mei 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was substantieel, dankzij mijn advocaat!

- Suzanne Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijdenes

SEARLE advocatuur

Raadhuisplein 15
1693 EA Wervershoof
Nederland

0228 850 245
http://www.searle-advocatuur.nl/

Mooijman & Mes Advocaten

Nieuwe Steen 46
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 210 018
http://www.mooijmanenmes.nl/

Loomans Advocaten

Nieuwe Steen 5
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 547 450
http://www.loomansadvocaten.nl/