Advocaat Wintelre

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Wintelre die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wintelre verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wintelre – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wintelre gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wintelre
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wintelre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oirschot, Best en Riethoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wintelre

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Wintelre? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Wintelre te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Wintelre te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Wintelre. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wintelre die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wintelre
 • Ontslag aanvechten in Wintelre
 • Personen- en Familierecht advocaat Wintelre
 • Arbeidsrecht advocaat Wintelre
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wintelre
 • Strafrecht advocaat Wintelre
 • Letselschade advocaat Wintelre
 • Ondernemingsrecht advocaat Wintelre
 • Civielrecht advocaat Wintelre
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wintelre

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wintelre

Een plaatselijk advocatenkantoor in Wintelre kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wintelre inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wintelre heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wintelre

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wintelre

Om de juiste persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wintelre. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wintelre. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Wintelre. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Wintelre voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wintelre

Een jurist in Wintelre mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Wintelre, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wintelre?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wintelre.

Letselschade advocaat Wintelre

Een letselschade advocaat in Wintelre kan je assisteren om een treffende claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Wintelre helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Wintelre is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Wintelre vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wintelre.

Letselschade advocaat Wintelre zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wintelre zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wintelre

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een fijn plan om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Wintelre. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van capabel advies op maat.

Naderhand hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wintelre.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wintelre en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wintelre

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wintelre zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wintelre te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wintelre is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Wintelre veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wintelre in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wintelre in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wintelre

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wintelre

Verstand van zaken

29 mei 2024

Zoals gewenst, enorm kundig.

- Robert de Lange

Advocaat met verstand

21 mei 2024

Geweldig goed rechtelijk raadgeving op maat gehad. Dit hielp heel erg.

- Barbara Jonker

Rechtvaardigheid!

17 mei 2024

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Bas Smit

Echtscheiding goed begeleid

6 mei 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Hanneke Smit

Echtscheiding super geregeld

30 april 2024

Complexe regeling goed afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Danny Koning

Goed afgehandeld.

26 april 2024

Helder en vlot. Dank!

- Nienke Hermans

Convenant opgemaakt

14 april 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Gerrit Jacobs

Dreigend ontslag tegengegaan

9 april 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Anouk Postma

Eenvoudig goed

1 april 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Arie van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wintelre

KHB advocaten en mediators

Industrieweg 67A
5683 CB Best
Nederland

0499 325 868
http://www.khbadvocaten.nl/

Kehrens Snoeks, Advocaten & Mediators

Oranjestraat 13
5682 CA Best
Nederland

0499 379 111
http://www.kehrens-snoeks.nl/

Advocatenkantoor Jacobs

Van Dijklaan 15
5581 WG Waalre
Nederland

040 211 8860
http://www.jacobsadvocaten.nl/