Advocaat Zaandam

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Zaandam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Zaandam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zaandam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Zaandam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Zaandam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zaandam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koog aan de Zaan, Zaandijk en Oostzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zaandam

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Zaandam? Het zoeken van de beste advocaat in Zaandam is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Zaandam te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Zaandam. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Zaandam die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zaandam
 • Ontslag aanvechten in Zaandam
 • Personen- en Familierecht advocaat Zaandam
 • Arbeidsrecht advocaat Zaandam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zaandam
 • Strafrecht advocaat Zaandam
 • Letselschade advocaat Zaandam
 • Ondernemingsrecht advocaat Zaandam
 • Civielrecht advocaat Zaandam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zaandam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zaandam

Een plaatselijk advocatenkantoor in Zaandam kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Zaandam helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zaandam heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Zaandam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Zaandam

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Zaandam, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Zaandam zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Zaandam. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Zaandam overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zaandam

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Zaandam. Je kunt een jurist in Zaandam wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Zaandam niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Zaandam een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Zaandam verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zaandam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zaandam.

Letselschade advocaat Zaandam

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Zaandam wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Zaandam te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Zaandam die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zaandam.

Letselschade advocaat Zaandam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zaandam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zaandam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Zaandam krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is immers wel erg fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zaandam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zaandam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zaandam

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zaandam zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Zaandam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zaandam is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Zaandam veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zaandam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zaandam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zaandam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zaandam

Razendsnel de passende specialist ontdekt

20 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Roel Schouten

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

14 maart 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Nienke Gerritsen

Allerbeste advocaat van het land

7 maart 2024

Klikte meteen fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Jacoba Kramer

Enorm bekwaam

29 februari 2024

Mijn jurist had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Marijke Peeters

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

20 februari 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Bart de Koning

Scheiding tot fijn einde gebracht

17 februari 2024

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Roy Hoekstra

Top raadgeving gekregen!

4 februari 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Vincent Peters

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

28 januari 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Sander Bosch

Ontslag op staande voet voorkomen

16 januari 2024

Door mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Mariska van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zaandam

Esen Advocatuur

Peperstraat 147-1
1502 AE Zaandam
Nederland

075 615 0384
http://www.esenadvocatuur.nl/

H&W Advocaten

Westzijde 20
1506 EE Zaandam
Nederland

075 202 0225
http://www.hwadvocaten.nl/

Tijbout Letselschadespecialisten

Westzijde 326
1506 GK Zaandam
Nederland

075 640 1040
http://www.tijbout-letselschade.nl/