Advocaat Zuna

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Zuna?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Zuna verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zuna – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Zuna gezocht?

Een advocaat in Zuna vinden

Advocaat Zuna
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuna, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wierden, Hoge Hexel en Goor bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuna

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Zuna? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Zuna te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zuna die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuna
 • Ontslag aanvechten in Zuna
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuna
 • Arbeidsrecht advocaat Zuna
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuna
 • Strafrecht advocaat Zuna
 • Letselschade advocaat Zuna
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuna
 • Civielrecht advocaat Zuna
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuna

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuna

Een advocatenkantoor in Zuna heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Zuna helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Zuna is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zuna

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Zuna

Om de juiste persoon in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zuna. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Zuna. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Zuna. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Zuna grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuna

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Zuna. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Zuna. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Zuna kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zuna verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuna?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuna.

Letselschade advocaat Zuna

Een letselschade advocaat in Zuna kan je assisteren om een passende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Zuna je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Zuna is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Zuna vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuna.

Letselschade advocaat Zuna zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuna zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zuna

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Zuna in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Zuna heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zuna te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuna.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuna en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuna

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zuna zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Zuna te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Zuna is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Zuna veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuna in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuna in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuna

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuna

Verstand van de wet

9 november 2023

Zoals gewenst, enorm professioneel.

- Sabine Verhoeven

Juridisch gewoon top

2 november 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Jacqueline van Wijk

Begeleiding was persoonlijk

28 oktober 2023

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg content met de afhandeling.

- Patrick Schouten

Rechtvaardigheid!

11 oktober 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Sanne de Koning

Geen nummer, menselijke behandeling

4 oktober 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Robertus Verbeek

Allerbeste advocaat van het land

29 september 2023

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Johan Mulder

Super gegaan

20 september 2023

Vlot de juiste persoon getroffen, fijn!

- Antonius Bakker

Echte expert in rechtsgebied

13 september 2023

Een werkelijke prof ontdekt. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Bastiaan van de Ven

Snel en passende advocaat gevonden

10 september 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Hendrik de Ruiter

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuna

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

van der Hel Advocaten

Ootmarsumsestraat 85
7602 JS Almelo
Nederland

0546 488 540
http://www.vanderheladvocaten.nl/