Advocaat Aalsmeer

Behoefte aan een top advocaat in Aalsmeer die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Aalsmeer verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Aalsmeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Aalsmeer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Aalsmeer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aalsmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Meer, Kudelstaart en Rijsenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Aalsmeer

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Aalsmeer? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Aalsmeer te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Met deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Aalsmeer die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Aalsmeer
 • Ontslag aanvechten in Aalsmeer
 • Personen- en Familierecht advocaat Aalsmeer
 • Arbeidsrecht advocaat Aalsmeer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Aalsmeer
 • Strafrecht advocaat Aalsmeer
 • Letselschade advocaat Aalsmeer
 • Ondernemingsrecht advocaat Aalsmeer
 • Civielrecht advocaat Aalsmeer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Aalsmeer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Aalsmeer

Een advocatenkantoor in Aalsmeer heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Aalsmeer helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is altijd wenselijk, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Aalsmeer is dat je natuurlijk een persoon in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Aalsmeer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Aalsmeer

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Aalsmeer die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Aalsmeer staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het handig om verscheidene advocaten in Aalsmeer te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Aalsmeer je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Aalsmeer, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Aalsmeer

Een jurist in Aalsmeer mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Aalsmeer niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Aalsmeer uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Aalsmeer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Aalsmeer.

Letselschade advocaat Aalsmeer

Een letselschade advocaat in Aalsmeer kan je helpen om een redelijke vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Aalsmeer helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Aalsmeer is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Aalsmeer vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Aalsmeer.

Letselschade advocaat Aalsmeer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Aalsmeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Aalsmeer

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Aalsmeer. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische affaires.

Daarna hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is overwegend van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Aalsmeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Aalsmeer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Aalsmeer

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een degelijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Aalsmeer zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Aalsmeer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Aalsmeer is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Aalsmeer flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Aalsmeer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Aalsmeer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Aalsmeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Aalsmeer

Betrouwbare partij

24 mei 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Prettig!

- Eric Molenaar

Geding netjes begeleid

18 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Willem Willems

Rechtvaardigheid!

10 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Jacob Postma

Rechtszaak tot een goed einde

1 mei 2024

Vakkundige steun gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Dank!

- Raymond Hoekstra

Exact zoals gehoopt

22 april 2024

Prima aanbod gekregen.

- Anna Evers

Direct de passende professional ontdekt

18 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Jessica Post

Eenvoudig goed

12 april 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Klaas van den Bosch

Werkelijke specialist in rechtsgebied

4 april 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Marjolein Hermans

Rechtvaardigheid!

24 maart 2024

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Albert Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Aalsmeer

Professionals Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Nederland

0800-12128
https://professionalsaalsmeer.nl/advocaat

Lexence advocaten & notarissen

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam
Nederland

020 573 6736
https://www.lexence.com/

AMS Lawyers N.V.

Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam
Nederland

020 308 0315
http://www.amsadvocaten.nl/?utm_source=googlemybusiness&utm_medium=organic