Advocaat Oude Meer

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Oude Meer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oude Meer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oude Meer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oude Meer gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oude Meer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Meer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Aalsmeer, Aalsmeerderbrug en Uithoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oude Meer

Wanneer je een advocaat in Oude Meer zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oude Meer een nare. Desondanks wil je een passende advocaat in Oude Meer zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Oude Meer en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Oude Meer een belangrijke taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een handige advocaat in Oude Meer. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oude Meer
 • Ontslag aanvechten in Oude Meer
 • Personen- en Familierecht advocaat Oude Meer
 • Arbeidsrecht advocaat Oude Meer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oude Meer
 • Strafrecht advocaat Oude Meer
 • Letselschade advocaat Oude Meer
 • Ondernemingsrecht advocaat Oude Meer
 • Civielrecht advocaat Oude Meer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oude Meer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oude Meer

Een regionaal advocatenkantoor in Oude Meer kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oude Meer helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oude Meer heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Oude Meer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oude Meer

Om de geschikte persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oude Meer. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oude Meer. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Oude Meer. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Oude Meer jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oude Meer

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oude Meer. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Oude Meer. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Oude Meer kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oude Meer de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oude Meer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oude Meer.

Letselschade advocaat Oude Meer

Een letselschade advocaat in Oude Meer kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oude Meer je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Oude Meer is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Oude Meer vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oude Meer.

Letselschade advocaat Oude Meer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oude Meer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oude Meer

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oude Meer in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oude Meer heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oude Meer.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oude Meer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oude Meer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oude Meer

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Meer. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Oude Meer wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Meer? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Oude Meer echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oude Meer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oude Meer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oude Meer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oude Meer

Enorm vakkundig

25 mei 2024

Mijn raadsman had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Melanie van der Meer

Vlug de goede prof getroffen

17 mei 2024

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Yvonne Jonker

Zijn super bijgestaan in de procedure

5 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Patricia van de Velde

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

4 mei 2024

Door mijn jurist geen moeilijkheden gekregen tijdens de scheiding van mijn man.

- Inge Jacobs

Goedkoop is duurkoop

27 april 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Susanne Vink

Rechtelijk gewoon goed

20 april 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Saskia van de Veen

Eenvoudig goed

12 april 2024

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank!

- Kelly de Groot

Domweg uitstekend

1 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Yvonne van der Meer

Echtscheiding uitstekend geregeld

30 maart 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Marijke Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oude Meer

Divorce Support – Mediator bij scheiden

Hadleystraat 7
1431 SK Aalsmeer
Nederland

023 302 0075
https://divorcesupport.nl/

Van Kesteren

Pa Verkuijllaan 18
1171 EE Badhoevedorp
Nederland

020 449 0694
http://van-kesteren.info/

Levenbach & Gerritsen Advocaten

Beechavenue 178
1119 PS Schiphol-Rijk
Nederland

020 354 8060
http://www.levenbach-gerritsen.nl/