Advocaat Amsterdam

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Amsterdam?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Amsterdam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Amsterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Amsterdam gezocht?

Een advocaat in Amsterdam vinden

Advocaat Amsterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koog aan de Zaan, Zaandam en Oostzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amsterdam

Indien je een advocaat in Amsterdam zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Veelal gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Amsterdam als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Amsterdam vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Amsterdam is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Amsterdam een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Amsterdam je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amsterdam
 • Ontslag aanvechten in Amsterdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Amsterdam
 • Arbeidsrecht advocaat Amsterdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amsterdam
 • Strafrecht advocaat Amsterdam
 • Letselschade advocaat Amsterdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Amsterdam
 • Civielrecht advocaat Amsterdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amsterdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amsterdam

Een advocatenkantoor in Amsterdam heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Amsterdam helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Amsterdam heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is een persoon uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Amsterdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Amsterdam

Om de juiste personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Amsterdam. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Amsterdam. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Amsterdam. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Amsterdam jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amsterdam

Een jurist in Amsterdam mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Amsterdam niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Amsterdam, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet doen. Het is mogelijk noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amsterdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amsterdam.

Letselschade advocaat Amsterdam

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Amsterdam voor je te laten beginnen, echter dat kan wel eens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Amsterdam te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Amsterdam om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amsterdam.

Letselschade advocaat Amsterdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amsterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Amsterdam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bureaus in de streek. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Amsterdam. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Amsterdam die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Naderhand hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amsterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amsterdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Amsterdam zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Amsterdam aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amsterdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amsterdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amsterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amsterdam

Betrouwbare advocaat gevonden

24 mei 2024

Zeer deugdelijk en gepast advies ontvangen door de advocaat.

- Tamara Bosch

Gauw een deskundige prof

14 mei 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Jacobus de Lange

Snel een deskundige prof

7 mei 2024

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Saskia van de Veen

Top advocaat gevonden

2 mei 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Johannes Willems

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

23 april 2024

Zeer solide en correct advies gekregen door de advocaat.

- Daniëlle de Leeuw

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

18 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Bianca Wolters

De advocaat was hoogst bereikbaar

12 april 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Marianne Jonker

Convenant verzorgd

3 april 2024

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Super!

- Miranda Prins

Gewoon uitstekend

30 maart 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Tessa de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amsterdam

Professionals Amsterdam

Max Euweplein 30
1017 MB Amsterdam
Nederland

0800-12128
https://professionalsamsterdam.nl/advocaat

Wieringa Advocaten

IJdok 17
1013 MM Amsterdam
Nederland

020 624 6811
http://www.wieringa-advocaten.nl/

Professionals
/advocaat