Advocaat Beverwijk

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Beverwijk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Beverwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Beverwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Beverwijk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Beverwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beverwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Spaarndam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Beverwijk

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Beverwijk? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Beverwijk te zoeken voor juridische affaires. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Beverwijk die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Beverwijk
 • Ontslag aanvechten in Beverwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Beverwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Beverwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Beverwijk
 • Strafrecht advocaat Beverwijk
 • Letselschade advocaat Beverwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Beverwijk
 • Civielrecht advocaat Beverwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Beverwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Beverwijk

Een advocatenkantoor in Beverwijk heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Beverwijk helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Beverwijk is dat je altijd een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Beverwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Beverwijk

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Beverwijk die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Beverwijk.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Beverwijk te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Beverwijk je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een correct aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Beverwijk, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Beverwijk

Een jurist in Beverwijk is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Beverwijk uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Beverwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Beverwijk.

Letselschade advocaat Beverwijk

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Beverwijk wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Beverwijk te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Beverwijk die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Beverwijk.

Letselschade advocaat Beverwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Beverwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Beverwijk

Indien je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Beverwijk in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Beverwijk terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Beverwijk te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Beverwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Beverwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Beverwijk

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Beverwijk zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Beverwijk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Beverwijk is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Beverwijk behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Beverwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Beverwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Beverwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Beverwijk

Eenvoudig goed

21 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Nienke Visser

Oprecht goed

13 mei 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Chantal van den Bosch

Goedkoop is duurkoop

11 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Mark Prins

Vakkundige jurist

2 mei 2024

In minder dan no-time een kundige advocaat. Schitterend!

- Jeffrey van Dam

Echt een deskundige

21 april 2024

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Brenda Bosman

Had dit veel sneller moeten doen

16 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vorige jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Astrid Kuipers

Scheiding prima geregeld

7 april 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Maartje de Wit

Top begeleid van start tot beëindiging traject

2 april 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Nienke van de Veen

Aanrader!

27 maart 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Jacoba Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Beverwijk

Van Damme Advocaten

Breestraat 95
1941 EG Beverwijk
Nederland

0251 272 378
http://www.vandamme-advocaten.nl/

Tanger Advocaten IJmond

Velserbeek 1
1981 LA Velsen-Zuid
Nederland

0255 547 800
https://www.tanger.nl/kantoren/kantoor-velsen-zuid/

Advocatenkantoor Lewin

Anna Van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
Nederland

0251 362 022
http://www.advocaatlewin.nl/blog/