Advocaat Spaarndam

Wil jij een top advocaat uit Spaarndam die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Spaarndam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Spaarndam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Spaarndam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Spaarndam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spaarndam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haarlemmerliede, Spaarndam West en Velserbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spaarndam

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Spaarndam? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Spaarndam te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Spaarndam. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Spaarndam die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spaarndam
 • Ontslag aanvechten in Spaarndam
 • Personen- en Familierecht advocaat Spaarndam
 • Arbeidsrecht advocaat Spaarndam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spaarndam
 • Strafrecht advocaat Spaarndam
 • Letselschade advocaat Spaarndam
 • Ondernemingsrecht advocaat Spaarndam
 • Civielrecht advocaat Spaarndam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spaarndam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spaarndam

Een advocatenkantoor in Spaarndam heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Spaarndam helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Spaarndam is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Spaarndam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Spaarndam

Om de juiste persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Spaarndam. Advocaten in Spaarndam zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Spaarndam. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Spaarndam voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spaarndam

Een jurist in Spaarndam is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Spaarndam niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Spaarndam verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is daarom belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spaarndam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spaarndam.

Letselschade advocaat Spaarndam

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Spaarndam je bijstaan. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Spaarndam je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Spaarndam is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Spaarndam vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spaarndam.

Letselschade advocaat Spaarndam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spaarndam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Spaarndam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes op te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Spaarndam krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Spaarndam die jij dan echt zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische affaires.

Dan is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spaarndam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spaarndam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spaarndam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spaarndam. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Spaarndam hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spaarndam? Een goede gegadigde treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Spaarndam echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spaarndam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spaarndam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spaarndam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spaarndam

Vakkundig en bedreven

25 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Daniëlle Kramer

Prima advies gekregen!

16 april 2024

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Frank Hendriks

Individueel bijgestaan

10 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Patricia van Leeuwen

Prima geregeld.

4 april 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Willem de Boer

Gewoonweg fatsoenlijk

30 maart 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Marijke van de Veen

Eindelijk

20 maart 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Anna Prins

Begeleiding was prima

15 maart 2024

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Simone Blom

Moment voor actie

4 maart 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Offertes snel binnen*
Vlug de offertes gekregen en een passende jurist gevonden.

- Rob van de Ven

Individueel bijgestaan

1 maart 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Steven de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spaarndam

Wessel Advocatuur

Frame offices
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem

023 303 4698
http://www.wesseladvocatuur.nl/

Kwaaitaal Familierechtadvocatuur & Mediation

Haarlem
Nederland

023 221 0007
http://www.kwaaitaalfamilierecht.nl/

Schildwacht Juristen

Botterboulevard 42
2022 GA Haarlem
Nederland

06 51797853
http://www.schildwachtjuristen.nl/