Advocaat Brunssum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Brunssum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Brunssum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Brunssum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Brunssum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Brunssum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brunssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jabeek, Bingelrade en Merkelbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brunssum

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Brunssum? Het vinden van de beste advocaat in Brunssum is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Brunssum. Dankzij deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Brunssum die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brunssum
 • Ontslag aanvechten in Brunssum
 • Personen- en Familierecht advocaat Brunssum
 • Arbeidsrecht advocaat Brunssum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brunssum
 • Strafrecht advocaat Brunssum
 • Letselschade advocaat Brunssum
 • Ondernemingsrecht advocaat Brunssum
 • Civielrecht advocaat Brunssum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brunssum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brunssum

Een advocatenkantoor in Brunssum heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Brunssum inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Brunssum heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Brunssum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Brunssum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Brunssum die je ook kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Brunssum.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Brunssum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Brunssum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Brunssum, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brunssum

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Brunssum. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Brunssum. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Niettemin is een jurist in Brunssum niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Brunssum mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Brunssum de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brunssum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brunssum.

Letselschade advocaat Brunssum

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Brunssum voor je te laten werken, maar dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Brunssum te vinden. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Brunssum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brunssum.

Letselschade advocaat Brunssum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brunssum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Brunssum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een verstandig idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Brunssum krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Brunssum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brunssum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brunssum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brunssum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Brunssum. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Brunssum wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Brunssum? Een goede gegadigde opsporen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Brunssum echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brunssum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brunssum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brunssum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brunssum

Geen nummer, menselijke behandeling

26 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Jacoba Willems

Meest deskundige jurist van Nederland

21 juni 2024

Klikte onmiddellijk aardig en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Annemarie van de Veen

We zijn persoonlijk bijgestaan

10 juni 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer tevreden met het proces.

- Alexander van Wijk

Het uit elkaar gaan tot fijn eindpunt gekregen

3 juni 2024

Dankzij mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn vrouw.

- Eveline Schouten

Dreigend ontslag voorkomen

26 mei 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Judith de Vries

Prima raadgeving gekregen!

19 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Annemieke Sanders

Echtscheiding goed begeleid

15 mei 2024

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Daniël Molenaar

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

7 mei 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Arie van de Pol

Juridische bijstand was aangenaam

30 april 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Esther van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brunssum

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/

Daemen Poelman Advocaten & Mediators

Prins Hendriklaan 167
6442 AD Brunssum
Nederland

045 525 7300
http://www.daemenadvocaten.nl/

Roeleven Advocaten & Mediators

Akerstraat Noord 114
6431 HP Hoensbroek
Nederland

045 528 5417
http://www.roelevenadvocaten.nl/