Advocaat Amstenrade

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Amstenrade?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Amstenrade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Amstenrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Amstenrade gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Amstenrade
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amstenrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jabeek, Bingelrade en Merkelbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amstenrade

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Amstenrade zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Amstenrade als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Amstenrade zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Amstenrade is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Amstenrade een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Amstenrade. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amstenrade
 • Ontslag aanvechten in Amstenrade
 • Personen- en Familierecht advocaat Amstenrade
 • Arbeidsrecht advocaat Amstenrade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amstenrade
 • Strafrecht advocaat Amstenrade
 • Letselschade advocaat Amstenrade
 • Ondernemingsrecht advocaat Amstenrade
 • Civielrecht advocaat Amstenrade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amstenrade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amstenrade

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Amstenrade regelen een geschikte keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Amstenrade kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Amstenrade. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch raad wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Amstenrade is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Amstenrade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Amstenrade

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Amstenrade te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Amstenrade staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om verscheidene advocaten in Amstenrade te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Amstenrade je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een fatsoenlijk aanbod. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Amstenrade, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amstenrade

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Amstenrade. Je kunt een jurist in Amstenrade immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Amstenrade niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Amstenrade een optie.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Amstenrade uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amstenrade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amstenrade.

Letselschade advocaat Amstenrade

Een letselschade advocaat in Amstenrade kan je assisteren om een treffende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Amstenrade je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Amstenrade is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Amstenrade vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amstenrade.

Letselschade advocaat Amstenrade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amstenrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Amstenrade

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Amstenrade in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Amstenrade heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Amstenrade te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amstenrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amstenrade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amstenrade

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amstenrade. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Amstenrade hebben gedurende dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amstenrade? Een juiste kandidaat treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Amstenrade echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amstenrade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amstenrade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amstenrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amstenrade

Betrouwbare advocaat gevonden

26 juni 2024

Zeer degelijk en correct advies ontvangen van de advocaat.

- Roel Brouwer

Had dit veel sneller moeten doen

17 juni 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Niels Vink

Oprecht een specialist

12 juni 2024

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Johanna Verbeek

Procedure gewonnen!

7 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Jacoba van den Bosch

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

1 juni 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Vanessa Koning

Echtscheiding goed begeleid

19 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Rogier Smeets

Meest deskundige advocaat van Nederland

15 mei 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Cindy Scholten

Oprecht fatsoenlijk

8 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Catharina Dekker

Forse kostenvergoeding bij letsel

3 mei 2024

- Hendrik Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amstenrade

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/

Roeleven Advocaten & Mediators

Akerstraat Noord 114
6431 HP Hoensbroek
Nederland

045 528 5417
http://www.roelevenadvocaten.nl/

Van Riet & Rober advocaten

Juliana Bernhardlaan 118
6430 AJ Hoensbroek
Nederland

045 521 3639
http://www.vanrietrober.nl/