Advocaat De Bilt

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in De Bilt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat De Bilt verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit De Bilt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat De Bilt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat De Bilt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Bilt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Odijk, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Bilt

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in De Bilt? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in De Bilt te zoeken voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in De Bilt te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in De Bilt die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Bilt
 • Ontslag aanvechten in De Bilt
 • Personen- en Familierecht advocaat De Bilt
 • Arbeidsrecht advocaat De Bilt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Bilt
 • Strafrecht advocaat De Bilt
 • Letselschade advocaat De Bilt
 • Ondernemingsrecht advocaat De Bilt
 • Civielrecht advocaat De Bilt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Bilt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Bilt

Een advocatenkantoor in De Bilt heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in De Bilt inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in De Bilt heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit De Bilt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in De Bilt

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in De Bilt te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in De Bilt staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in De Bilt te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in De Bilt je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in De Bilt, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Bilt

Een jurist in De Bilt mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in De Bilt niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in De Bilt, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Het is daarom raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Bilt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Bilt.

Letselschade advocaat De Bilt

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in De Bilt wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in De Bilt te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in De Bilt die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Bilt.

Letselschade advocaat De Bilt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Bilt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in De Bilt

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in De Bilt in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in De Bilt heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in De Bilt te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Bilt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Bilt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Bilt

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Bilt. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in De Bilt hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in De Bilt? Een goede gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in De Bilt echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Bilt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Bilt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Bilt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Bilt

Geen nummer, menselijke behandeling

21 mei 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Catharina Groen

Goede juridische bijstand

15 mei 2024

Geholpen door een mens die geweldig met me meeleeft, erg welkom.

- Maria van den Broek

Grote kostenvergoeding bij letsel

7 mei 2024

- Mark Boer

Meest vakkundige advocaat van Nederland

1 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Jacqueline de Bruijn

Goedkoop is duurkoop

23 april 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Paulus Dijkstra

Eindelijk

15 april 2024

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Kelly de Haan

Allerbeste jurist van Holland

11 april 2024

Klikte direct fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Charlotte Hendriks

Simpelweg perfect

6 april 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Pascal Hermans

Tijd voor actie

30 maart 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!
Bedankt

- Angela Dijkstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Bilt

Advocatenkantoor Jurg

Euclideslaan 251
3584 BV Utrecht
Nederland

030 691 3423
http://www.jurg.nl/

Van Dis: arbeidsrecht

Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
Nederland

084 877 4382
http://www.vandisarbeidsrecht.nl/

Advocatenkantoor Bouchikhi

Maliebaan 57
3581 CE Utrecht
Nederland

030 304 0040
http://www.bouchikhi.nl/