Advocaat Odijk

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Odijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Odijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Odijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Odijk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Odijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Houten, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Odijk

Wanneer je een advocaat in Odijk zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Odijk als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Odijk zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Odijk is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens is een jurist dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Odijk een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Odijk je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Odijk
 • Ontslag aanvechten in Odijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Odijk
 • Arbeidsrecht advocaat Odijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Odijk
 • Strafrecht advocaat Odijk
 • Letselschade advocaat Odijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Odijk
 • Civielrecht advocaat Odijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Odijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Odijk

Een regionaal advocatenkantoor in Odijk kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Odijk helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker indien het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Odijk heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Odijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Odijk

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Odijk, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Odijk. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Als je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Odijk. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Odijk hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Odijk

Een jurist in Odijk is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Odijk uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Odijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Odijk.

Letselschade advocaat Odijk

Een letselschade advocaat in Odijk kan je assisteren om een treffende claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Odijk assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Odijk is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Odijk vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Odijk.

Letselschade advocaat Odijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Odijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Odijk

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Odijk in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Odijk heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Odijk.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Odijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Odijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Odijk

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odijk. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Odijk hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odijk? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Odijk echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Odijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Odijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Odijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Odijk

Betrouwbare advocaat gevonden

31 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Nancy Postma

Goedkoop is duurkoop

24 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Mirjam Jacobs

Aanrader!

12 mei 2024

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Mark van Leeuwen

Betrouwbare partner

10 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Fijn!

- Stefan van der Linden

Uiteindelijk gerechtigheid

2 mei 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Marijke Veenstra

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

24 april 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Ivo Koster

Prima advies gekregen!

18 april 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Frank Hendriks

Proces tot een goed einde

10 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Michael Koster

Doorlopend bereikbaar voor vragen

31 maart 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer prettig.

- Björn Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Odijk

mr. D.J. Rijnbout, advocaat (Brussee & Rijnbout advocaten en belastingkundige)

Schildmos 17
3994 LS Houten
Nederland

030 635 2946
http://www.brusseerijnbout.nl/

Slot Letselschade advocaten en specialisten

Montaubanstraat 2B
3701 HP Zeist
Nederland

030 208 1088
http://www.slotletselschade.nl/

Bredius & Jansse Advocatuur en Mediation

1e Hogeweg 2D
3701 HK Zeist
Nederland

030 693 9516
http://www.brediusjansse.nl/