Advocaat Delfzijl

Wil jij een betaalbare advocaat uit Delfzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Delfzijl verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Delfzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Delfzijl gezocht?

Een advocaat in Delfzijl vinden

Advocaat Delfzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Nieuwolda en Wagenborgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Delfzijl

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Delfzijl zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Delfzijl een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Delfzijl een project die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Delfzijl is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Daarom is het kiezen van een goede advocaat in Delfzijl een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Delfzijl je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Delfzijl
 • Ontslag aanvechten in Delfzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Delfzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Delfzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Delfzijl
 • Strafrecht advocaat Delfzijl
 • Letselschade advocaat Delfzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Delfzijl
 • Civielrecht advocaat Delfzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Delfzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Delfzijl

Een advocatenkantoor in Delfzijl heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Delfzijl helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Delfzijl heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Delfzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Delfzijl

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Delfzijl die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Delfzijl.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Delfzijl te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Delfzijl je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Delfzijl, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Delfzijl

Een jurist in Delfzijl mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Delfzijl niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Delfzijl, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Delfzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Delfzijl.

Letselschade advocaat Delfzijl

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Delfzijl je bijstaan. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Delfzijl je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Delfzijl is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Delfzijl vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Delfzijl.

Letselschade advocaat Delfzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Delfzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Delfzijl

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Delfzijl in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Delfzijl terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Delfzijl.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Delfzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Delfzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Delfzijl

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Delfzijl. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Delfzijl wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Delfzijl? Een geschikte kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Delfzijl echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Delfzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Delfzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Delfzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Delfzijl

Moment voor actie

21 juni 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Goed bijgestaan

- Dave van Dijk

Eenvoudig goed

12 juni 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Suzanne Kok

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

5 juni 2024

Erg solide en gepast advies ontvangen door de raadsman.

- Edwin de Vos

Door raad en daad bijgestaan

26 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na opvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren gauw binnen en hierdoor konden we snel met een advocaat in zee.

- Petronella Hofman

Prima advocaat gevonden

24 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Nicole Groen

Persoonlijk bijgestaan

15 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Marcel de Koning

Snel een deskundige professional

6 mei 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Sharon Hofman

Echtscheiding goed begeleid

2 mei 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Marco van der Heijden

Zijn super bijgestaan in de procedure

22 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Johanna van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Delfzijl

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/