Advocaat Nieuwolda

Behoefte aan een professionele advocaat in Nieuwolda die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuwolda verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuwolda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Nieuwolda gezocht?

Een advocaat in Nieuwolda vinden

Advocaat Nieuwolda
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwolda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunten en Termunterzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuwolda

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Nieuwolda? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Nieuwolda te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nieuwolda die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuwolda
 • Ontslag aanvechten in Nieuwolda
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuwolda
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuwolda
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuwolda
 • Strafrecht advocaat Nieuwolda
 • Letselschade advocaat Nieuwolda
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuwolda
 • Civielrecht advocaat Nieuwolda
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuwolda

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuwolda

Een advocatenkantoor in Nieuwolda heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nieuwolda helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Nieuwolda is dat je altijd een persoon in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Nieuwolda

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Nieuwolda

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Nieuwolda die je ook kunnen helpen, los van je kwestie. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Nieuwolda.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Nieuwolda te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Nieuwolda je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je onmiddellijk een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Nieuwolda, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuwolda

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Nieuwolda. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Nieuwolda. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Nieuwolda niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Nieuwolda kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Nieuwolda de procedure echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuwolda?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuwolda.

Letselschade advocaat Nieuwolda

Een letselschade advocaat in Nieuwolda kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Nieuwolda assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Nieuwolda is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Nieuwolda vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuwolda.

Letselschade advocaat Nieuwolda zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuwolda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nieuwolda

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een fijn idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Nieuwolda krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een consult over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwolda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuwolda en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuwolda

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuwolda zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Nieuwolda te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nieuwolda is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuwolda flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuwolda in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuwolda in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuwolda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuwolda

Afhandeling was geweldig

27 januari 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Tessa de Bruin

Werkelijke specialist in rechtsgebied

16 januari 2024

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Marije Driessen

Kennis van de wet

13 januari 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Petrus Hermans

Professionele en bedreven

2 januari 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Vanessa van Doorn

Aanrader!

31 december 2023

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Deborah Jonker

We zijn persoonlijk bijgestaan

23 december 2023

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Nicole Hofman

Inhoudelijk en bekwaam.

16 december 2023

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Jeffrey Sanders

Direct de passende specialist ontdekt

5 december 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Iris Huisman

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

1 december 2023

Een echte prof getroffen. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Anita de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuwolda

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/