Advocaat Den Helder

Wil jij een professionele advocaat uit Den Helder die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Den Helder verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Helder – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Den Helder gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Den Helder
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Helder, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Den Hoorn Texel, Oudeschild en Den Burg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Helder

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Den Helder zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Den Helder een vervelende. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Den Helder een karwei die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Den Helder is namelijk de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Den Helder een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een praktische advocaat in Den Helder. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Helder
 • Ontslag aanvechten in Den Helder
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Helder
 • Arbeidsrecht advocaat Den Helder
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Helder
 • Strafrecht advocaat Den Helder
 • Letselschade advocaat Den Helder
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Helder
 • Civielrecht advocaat Den Helder
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Helder

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Helder

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Den Helder regelen een geschikte optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Den Helder kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Den Helder. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Den Helder nuttig voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Den Helder

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Den Helder

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Den Helder die je verder kunnen helpen, los van je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Den Helder.

Desondanks is het slim om allemaal advocaten in Den Helder te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Den Helder je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Den Helder, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Helder

Een jurist in Den Helder is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Den Helder, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Helder?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Helder.

Letselschade advocaat Den Helder

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Den Helder je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Den Helder assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Den Helder is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Den Helder vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Helder.

Letselschade advocaat Den Helder zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Helder zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Helder

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Den Helder in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Den Helder heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Den Helder te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Helder.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Helder en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Helder

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Helder. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Den Helder hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Helder? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Den Helder echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Helder in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Helder in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Helder

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Helder

Vlug de juiste professional ontdekt

20 juni 2024

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Guido van de Wal

Zoals verwacht

12 juni 2024

Aanbod was fatsoenlijk.

- Robertus Janssen

Goed geregeld.

2 juni 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Peter van der Heijden

Allerbeste advocaat van het land

27 mei 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Maartje van den Bosch

Juridische bijstand was fijn

23 mei 2024

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, enorm fijn.

- Joyce van den Heuvel

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

17 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Top!

- Adriaan Postma

Had dit veel sneller moeten doen

10 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Robertus de Haan

Deskundig en vakkundig.

28 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Chantal Driessen

Erg gelukkig met onze raadsman

22 april 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Brenda Bakker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Helder

Professionals Den Helder

Het Nieuwe Diep 33 3
1781 AD Den Helder
Nederland

0800-12128
https://professionalsdenhelder.nl/advocaat

Advocatenkantoor Neervoort

Nieuwe Kerkplein 1
1781 BB Den Helder
Nederland

0223 694 214
http://www.advocatenkantoorneervoort.nl/

Advocatenkantoor Prins & Koster

Middenweg 168-A
1782 BL Den Helder
Nederland

0223 620 000
http://www.prinsenkosteradvocaten.nl/